parkeren philips stadion

Op 5 minuten loopafstand van het stadion

Parkeren bij het Philips stadion in Eindhoven

Eindhoven Centrum

Meer informatie

Parkeren in de buurt van het Philips Stadion? De P1 Parking Mathildelaan en P1 Parking de Witte Dame zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Ideaal voor als je naar een wedstrijd gaat.

P1 Parking Mathildelaan en P1 Parking de Witte Dame

Beide parkings hanteren een tarief van €1,40 per 30 minuten en hebben een maximaal dagtarief van €22. De P1 Parking Mathildelaan aan de Mathildelaan 2a is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. De P1 Parking de Witte Dame aan de Emmasingel is geopend van 6.00 t/m 23.00 uur, uitrijden kan 24 uur per dag.

Wilt u na uw bezoek aan het Philips stadion naar het centrum van Eindhoven? De P1 Parkings liggen allebei gelegen in de buurt van de grote winkelstraat in Eindhoven, horeca gelegenheden en het winkelcentrum Piazza.

Het Philips Stadion

Het Philips stadion staat bekend als het stadion van de populaire voetbalclub PSV, maar ook om de jaarlijkse concertenreeks 'Groots met een zachte G' van Guus Meeuwis. Op de andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie. Een plek om te vergaderen, te feesten, te trouwen, te zingen, te luisteren, te eten en te drinken, een congres bij te wonen of een receptie te bezoeken. Kortom, het is veel vaker geen stadion dan wel. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact