Parkeren Philips Museum Eindhoven

€1,40 per 30 minuten

Parkeren bij het Philips Museum

Philips museum

Parkeren Eindhoven

Gaat u het Philips Museum in Eindhoven bezoeken? Parkeer dan in P1 Parking De Witte Dame of P1 Parking Hooghuis. U bent in minder dan 4 minuten lopen bij het museum. Na uw bezoek loopt u zo het centrum van Eindhoven in.

P1 Parking de Witte Dame

P1 Parking de Witte Dame ligt aan Emmasingel 2a. Deze parkeergarage heeft 249 parkeerplaatsen en is zeven dagen per week geopend van 06.00 tot 23.00 uur. Het tarief in deze parkeergarage is €1,40 per 30 minuten met een maximale dagtarief van €22,-. P1 Parking de Witte Dame ligt op 1 minuut loopafstand van het Philips Museum.

P1 Parking Hooghuis

P1 Parking Hooghuis ligt aan de Keizersgracht 9a. Deze parkeergarage heeft 195 parkeerplaatsen en is zeven dagen per week geopend van 06.00 tot 23.00 uur. Het tarief in deze parkeergarage is €1,40 per 30 minuten met een maximale dagtarief van €22,-. P1 Parking Hooghuis ligt op 3 minuten loopafstand van het Philips Museum.

Philips Museum

In het Philips museum krijgt u een fascinerend beeld van de wijze waarop het bedrijf zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld, vanaf de start van de onderneming in 1891 tot en met de innovaties van morgen. Het Fabriekje in het centrum van Eindhoven, de plaats waar Philips in 1891 begon, is na een grondige renovatie veranderd in het prachtige Philips museum. Het gebouw waar het Philips museum in gevestigd is, heeft een rijke historie. Rond de thema’s innovatie en ondernemerschap wordt in het Philips museum aan de hand van opmerkelijke verhalen en historische producten tastbaar gemaakt wat de impact van Philips op het leven van mensen is, vanaf 1891 tot en met de innovaties van morgen.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact