Parkeren Pathé Tuschinski

€20,- voor 24 uur parkeren & €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Parkeren bij Pathé Tuschinski Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u naar de film in Pathé Tuschinski? Parkeer dan dichtbij en goedkoop in P1 Parking Waterlooplein! U betaalt €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren. 

Goedkoop parkeren bij Pathé Tuschinski

Wanneer u een parkeerplaats boekt op onze website betaalt u €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren (18.00 - 00.00 uur) in P1 Parking Waterlooplein. Zo hoeft u niet meer op de parkeertijd te letten als u naar de film gaat. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Pathé Tuschinski en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.  

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238 en ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand vanaf Pathé de Tuschinski. U kunt uw bezoek aan Pathé Tuschinski ook combineren met een lunch of diner in de buurt van onze parkeergarage.  

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact