Parkeren Pathé Tuschinski

€20,- voor 24 uur parkeren & €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Parkeren bij Pathé Tuschinski Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u naar de film in Pathé Tuschinski? Parkeer dan dichtbij en goedkoop in P1 Parking Waterlooplein! U betaalt €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren. 

Goedkoop parkeren bij Pathé Tuschinski

Wanneer u een parkeerplaats boekt op onze website betaalt u €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren (inrijen van 18.00 tot 23.59 uur) in P1 Parking Waterlooplein. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats bij Pathé Tuschinski. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Pathé Tuschinski en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.  

Boek hier voordelig een parkeerplaats bij Pathé Tuschinski!

 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Voer dit in, zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na de betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact