Parkeren Pathé De Munt

Vanaf €20 per 24 uur

Parkeren bij Pathe de Munt Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Een bezoek aan de bioscoop Pathé kunt u prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Parkeren in het centrum van Amsterdam is gemakkelijker en goedkoper dan u zou denken als u gebruik maakt van onze parkeeractie! 

Het tarief van de online parkeeractie 20voor020 is vanaf €20 per 24 uur parkeren in het centrum van Amsterdam. U parkeert uw auto in de P1 Parking Amsterdam Centrum op de Prins Hendrikkade 20a naast het Centraal Station. De parkeergarage ligt midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk (vanaf de ring A-10) aan te rijden. 

U kunt deze online parkeeractie nog 20 minuten voordat u arriveert boeken. Wij reserveren vervolgens een parkeerplaats voor u! Het straattarief in het centrum is €5 per uur. Indien u langer dan 4 uur wilt parkeren, kunt u het beste en het voordeligst in onze parkeergarage parkeren.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Pathé de Munt is een grote bioscoop in het centrum van Amsterdam van bioscoopexploitant Pathé. De bioscoop bevindt zich aan de Vijzelstraat 15, op korte afstand van een andere Pathé-bioscoop: Pathé Tuschinski in de Reguliersbreestraat. De bioscoop heeft 13 zalen, verdeeld over drie verdiepingen, met in totaal 2415 stoelen; de grootste zaal telt 382 stoelen. Toen Pathé de Munt in november 2000 werd geopend, was het de eerste multiplex-bioscoop in de binnenstad van Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact