Parkeren Pathé De Munt

Vanaf €20 per 24 uur

Parkeren bij Pathe de Munt Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u naar een voorstelling in Pathé de Munt? Parkeer dichtbij en goedkoop in P1 Parking Waterlooplein! Reserveer een parkeerplek op onze website en betaal €20 voor 24 uur parkeren of €10 voor de hele avond parkeren (18.00 - 00.00 uur). Reserveer nu!

Het tarief van de online parkeeractie 20voor020 is vanaf €20 per 24 uur parkeren in het centrum van Amsterdam. U parkeert uw auto in de P1 Parking Waterlooplein.

U kunt deze online parkeeractie nog 20 minuten voordat u arriveert boeken. Wij reserveren vervolgens een parkeerplaats voor u! Het straattarief in het centrum is €5 per uur. Indien u langer dan 4 uur wilt parkeren, kunt u het beste en het voordeligst in onze parkeergarage parkeren.

Pathé de Munt is een grote bioscoop in het centrum van Amsterdam van bioscoopexploitant Pathé. De bioscoop bevindt zich aan de Vijzelstraat 15, op korte afstand van een andere Pathé-bioscoop: Pathé Tuschinski in de Reguliersbreestraat. De bioscoop heeft 13 zalen, verdeeld over drie verdiepingen, met in totaal 2415 stoelen; de grootste zaal telt 382 stoelen. Toen Pathé de Munt in november 2000 werd geopend, was het de eerste multiplex-bioscoop in de binnenstad van Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact