Parkeren Pathé De Munt

€20,- voor 24 uur parkeren & €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Parkeren bij Pathé de Munt Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u naar een filmvoorstelling in Pathé de Munt? Parkeer dichtbij en goedkoop in P1 Parking Waterlooplein! Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur.

Goedkoop parkeren bij Pathé de Munt in hartje Amsterdam

In Pathé de Munt Amsterdam kunt u dagelijks genieten van een leuke, spannende of grappige filmvoorstelling. Er worden films vertoond voor jong en oud. Wanneer u naar een filmvoorstelling in Pathé de Munt gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek op onze website een parkeerplaats en betaal €20,- voor de hele dag parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur. U betaalt een vast tarief en bent verzekerd van een parkeerplaats in de buurt van Pathé de Munt.   

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238 en ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand vanaf Pathé de Munt. Naast deze bioscoop ligt ook Pathé Tuschinski in de buurt van onze parkeergarage. Gaat u binnenkort hierheen? Ook dan kunt u in P1 Parking Waterlooplein parkeren en een parkeerplaats boeken. 

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact