Parkeren Pathé De Munt

Vanaf €20 per 24 uur

Parkeren bij Pathé de Munt Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u naar een filmvoorstelling in Pathé de Munt? Parkeer dichtbij en goedkoop in P1 Parking Waterlooplein! Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren.

Goedkoop parkeren bij Pathé de Munt in hartje Amsterdam

In Pathé de Munt Amsterdam kunt u dagelijks genieten van een leuke, spannende of grappige filmvoorstelling. Er worden films vertoond voor jong en oud. Wanneer u naar een filmvoorstelling in Pathé de Munt gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer op onze website een parkeerplaats en betaal €20,- voor de hele dag parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur. Zo kunt u in alle rust genieten van uw filmvoorstelling of deze eventueel combineren met een hapje en/of drankje.  

Hoe werkt de reservering van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan voor hoelang en wanneer u wilt parkeren, Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een parkeerplaats reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Naast Pathé de Munt zijn er andere hotspots in de buurt, zoals Hermitage Amsterdam, Pathé Tuschinski, het Rijksmuseum, Het Koninklijk Theater Carré, Het Nationale Ballet en Opera en de Kleine Komedie. Daarnaast ligt deze garage in de buurt van metrostation en bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact