Parkeren Pathé De Munt

€20,- voor 24 uur parkeren & €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Parkeren bij Pathé de Munt Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u naar een filmvoorstelling in Pathé de Munt? Parkeer dichtbij en goedkoop in P1 Parking Waterlooplein! Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur.

Goedkoop parkeren bij Pathé de Munt in hartje Amsterdam

In Pathé de Munt Amsterdam kunt u dagelijks genieten van een leuke, spannende of grappige filmvoorstelling. Er worden films vertoond voor jong en oud. Wanneer u naar een filmvoorstelling in Pathé de Munt gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Deze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Pathé de Munt. Boek op onze website een parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur. U betaalt een vast tarief en bent verzekerd van een parkeerplaats in de buurt van Pathé de Munt.   

Boek hier direct uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig.

  • Ga naar het online boekingsformulier op onze website en vul dit in;
  • Voer het kenteken in zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld;  
  • Betaal uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).
     

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees de recensies op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact