Parkeren Amsterdam Light Festival

Lovers Canal Cruises

Parkeren tijdens Amsterdam Light Festival

19 oktober t/m 18 januari | P1 Parking Amsterdam Centrum

Tijdens het Amsterdam Light Festival staat Amsterdam letterlijk in de schijnwerpers. Met spectaculaire lichtkunstwerken geven diverse kunstenaars wat meer licht aan de donkere winterdagen. Gaat u het Amsterdam Light Festival bezoeken? Parkeer dan met onze parkeeractie 20voor020.

Amsterdam Light Festival rondvaart met Lovers Canal Cruises

Een Amsterdam Light Festival rondvaart is de beste manier om de prachtige lichtkunstwerken te bewonderen. Vanaf de grachten heeft u eersterangs uitzicht en kunt u ten volste genieten van de sfeer. Door een professionele jury zijn 35 kunstwerken uitgekozen die zijn verspreid door de Amsterdamse grachten. Een speciale bijdrage komt dit jaar van kunstenaar en activist Ai Waiwai. Hij heeft het langste kunstwerk gemaakt dat ooit heeft bijgedragen aan het festival. Het is maar liefst zeven kilometer lang!

Kies de rondvaart die bij u past

Lovers Canal Cruises biedt verschillende rondvaarten aan tijdens het Amsterdam Light Festival. Elke afvaartlocatie heeft zijn eigen voordelen. Houdt u van gezelligheid en muziek? Dan is de afvaartlocatie bij het Amsterdam Centraal Station echt iets voor u. Tijdens het festival is het hier altijd levendig en een DJ vermaakt u met muziek terwijl u wacht op uw boot. Wilt u liever direct door kunnen lopen en snel de boot opstappen? Dan is een Amsterdam Light Festival rondvaart vanaf het Leidseplein of bij het Anne Frank Huis zeer geschikt. Dit zijn fast-track locaties waar het minder druk is. Bent u naar het festival gekomen om foto’s te maken? Dan raden we een Amsterdam Light Festival rondvaart met de semi-open boot of de small boot aan. Deze boten zijn gedeeltelijk open waardoor u niet door de ramen hoeft te fotograferen. Op de small boot krijgt u daarnaast ook nog een drankje aangeboden en kunt u in een luxere setting genieten van alle pracht en praal in de grachten.

Let op! Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u alsnog goedkoop parkeren? Ga dan naar onze actiepagina 20voor020.

Betoverende Rondvaartcruise Lovers Canal Cruises

Boven de P1 Parking Amsterdam Centrum bevindt zich naast Lovers Canal Cruises. Speciaal voor het Amsterdam Light Festival organiseert Lovers Canal Cruises een rondvaart langs alle kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Tijdens de vaart wordt u 75 minuten betoverd door de verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars die zijn geselecteerd door de jury van het Amsterdam Light Festival. De vaart vindt plaats tussen 17.00 en 22.20 uur, elke 20 minuten start een nieuwe rondvaart.

De rondvaart kost € 21,50 per volwassene. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 11,25. Voor meer informatie of het bestellen van tickets gaat u naar de website van Lovers Canal Cruises.

Amsterdam Light Festival 30-11-2017 tot 21-1-2018

Van 30 november 2017 - 21 januari 2018 worden de Amsterdamse winteravonden verlicht met verschillende lichtkunstwerken die verspreid staan door de hele binnenstad van Amsterdam. De kunstwerken zijn te bekijken via een wandelroute of een vaarroute langs de Amsterdamse Grachten en de Amstel. Naast het Amsterdam Light Festival is er een uitgebreid randprogramma met evenementen in diverse musea, theaters, restaurants, winkels en andere locaties in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact