Parkeren Amsterdam Light Festival

Goedkoop parkeren Amsterdam

Parkeren tijdens Amsterdam Light Festival

1 december t/m 22 januari | P1 Parking Amsterdam Centrum

Tijdens het Amsterdam Light Festival staat Amsterdam letterlijk in de schijnwerpers. Met spectaculaire lichtkunstwerken geven diverse kunstenaars wat meer licht aan de donkere winterdagen. Gaat u het Amsterdam Light Festival bezoeken? Parkeer dan met onze parkeeractie 20voor020.

U parkeert met deze actie al vanaf € 20,- voor 24 uur parkeren in de P1 Parking Amsterdam Centrum,  naast het Centraal Station.

Het reguliere tarief in deze parkeergarage is € 5,- per uur. Ook op straat is het parkeertarief € 5,- per uur in het centrum van Amsterdam. U bent dus al na 4 uur parkeren via onze parkeeractie goedkoper uit.

Boek hieronder uw parkeerplek en wees verzekerd van een parkeerplek op de door u gewenste datum.

Let op! Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Wilt u alsnog goedkoop parkeren? Ga dan naar onze actiepagina 20voor020.

Betoverende Rondvaartcruise Lovers Canal Cruises

Boven de P1 Parking Amsterdam Centrum bevindt zich Lovers Canal Cruises. Speciaal voor het Amsterdam Light Festival organiseert Lovers Canal Cruises een rondvaart langs alle kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Tijdens de vaart wordt u 75 minuten betoverd door de verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars die zijn geselecteerd door de jury van het Amsterdam Light Festival. De vaart vindt plaats tussen 17.00 en 22.20 uur, elke 20 minuten start een nieuwe rondvaart.

De rondvaart kost € 21,50 per volwassene. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 11,25. Voor meer informatie of het bestellen van tickets gaat u naar de website van Lovers Canal Cruises.

Amsterdam Light Festival 1-12-2016 tot 22-1-2017

Van 1 december 2016 - 22 jan 2017 worden de Amsterdamse winteravonden verlicht met verschillende lichtkunstwerken die verspreid staan door de hele binnenstad van Amsterdam. De kunstwerken zijn te bekijken via een wandelroute of een vaarroute langs de Amsterdamse Grachten en de Amstel. Naast het Amsterdam Light Festival is er een uitgebreid randprogramma met evenementen in diverse musea, theaters, restaurants, winkels en andere locaties in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact