Groots met een zachte G

Betaal slechts €10 voor 24 uur parkeren

Goedkoop parkeren tijdens Groots met een zachte G 2019

Eindhoven

Boek nu

Goedkoop parkeren tijdens het 'Groots met een zachte G' concert? Parkeer de dag van het concert en de hele nacht (24 uur) voor slechts €10,-. Op enkele minuten lopen van het Philips Stadion.

Concert parking Guus Meeuwis: Vanaf €10 voor 24 uur parkeren

Op 12,14,15,16 en 18 juni vinden de Groots met een zachte G concerten weer plaats. Gaat u dit jaar ook feest vieren in Eindhoven? Parkeer uw auto op enkele minuten loopafstand van het Philips Stadion in één van onze parkeergarages.

Boekt u vooraf een parkeerplaats? Dan profiteert u van een speciaal Guus Meeuwis actietarief en kan u zorgeloos in – en uitrijden dankzij onze kentekenherkenning.

Parkeerlocaties en tarieven

Vooraf een parkeerplaats boeken met plaatsgarantie? Dit kan in de volgende parkeergarages:

P1 Parking Kennedyplein    
Concert Parking Guus Meeuwis
€10 voor 24 uur parkeren
  Loopafstand tot Philips Stadion: 10 minuten
Parkeerduur: 24 uur (inrijden op ieder gewenst tijdstip)
     
P1 Parking Mathildelaan    
Concert Parking Guus Meeuwis
€15 voor 24 uur parkeren
  Loopafstand tot Philips Stadion: 5 minuten
Parkeerduur: 24 uur (inrijden op ieder gewenst tijdstip)
     

Boek snel een parkeerplaats met plaatsgarantie, want er zijn per concert slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Vooraf een parkeerplaats geboekt? Dan houden wij ALTIJD een plek voor u vrij!

Vooraf geboekte parkeerplaatsen zijn voorzien van plaatsgarantie. Wij houden dus een plekje voor u vrij, ongeacht of de parkeergarage VOL aangeeft. U kan altijd inrijden en parkeren. 

Hoe boek ik een parkeerplaats?

Via onze boekingsmodule kunt u een parkeerplaats boeken in een van onze parkeergarages. Nadat u de boeking heeft voltooid, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met aanvullende informatie. Op de dag van het concert kunt u op ieder gewenst tijdstip de parkeergarage binnenrijden en parkeren.

Zodra u aankomt, rijdt u door tot aan de slagboom. Het systeem leest het kenteken van uw auto en controleert uw boeking. Dit kan enkele seconden duren. U hoeft niet op de knop te drukken voor een parkeerkaart. Zodra het systeem uw boeking herkent, wordt u automatisch een parkeerkaart aangeboden en opent de slagboom. Let er dus op dat u het kenteken van de auto, waarmee u gaat parkeren, opgeeft bij de boeking. Het uitrijden werkt precies hetzelfde. Uw kenteken wordt herkent en de slagboom opent automatisch. U hoeft niet meer langs de betaalautomaat, tenzij u langer dan 24 uur heeft geparkeerd.

Houd rekening met drukte bij het uitrijden van de parkeergarage

Veel bezoekers willen na afloop van het concert gelijktijdig uitrijden, waardoor filevorming in de parkeergarage kan ontstaan. Onze medewerkers doen er alles aan om oponthoud tot een minimum te beperken!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact