Parkeren bij van Abbemuseum

€10,- voor de hele dag parkeren

Parkeren bij van Abbemuseum

P1 Parking Hooghuis

Boek nu!

Brengt u een bezoek aan het van Abbemuseum? Boek goedkoop een parkeerplaats in P1 Parking Hooghuis en betaal €10,- voor de hele dag parkeren.   

Goedkoop parkeren bij het van Abbemuseum

Goedkoop parkeren bij het van Abbemuseum P1 Parking Hooghuis. Wanneer u een parkeerplaats boekt, betaalt u €10,- voor de hele dag parkeren. Daarnaast kunt u voor €12,50 de hele dag parkeren en tussendoor in- en uitrijden. Het normale parkeertarief in de parkeergarages is €1,40 per 30 minuten. Indien u langer dan 3,5 uur in één van deze parkeergarages staat, is het boeken van een parkeerplaats voordeliger.  

Boek hier uw parkeerplaats!

Waar ligt P1 Parking Hooghuis?

P1 Parking Hooghuis ligt midden in het centrum van Eindhoven aan de Keizergracht 9A. Deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 8 minuten lopen naar het van Abbenmuseum. Er zijn ook verschillende horecagelegenheden in de buurt. Zo kunt u voor of na uw bezoek aan het van Abbemuseum nog gezellig een hapje eten.

Hoe werkt de boeking?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Hooghuis is heel eenvoudig. U gaat naar het boekingsformulier en vult dit in. U wordt gevraagd om uw kenteken in te vullen, omdat u op de dag of avond van boeking in- en uit kunt rijden middels kentekenherkenning. Uw kenteken is, dus uw parkeerticket. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na uw boeking ontvangt u een bevestiging per e-mail.

U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Voordelen van het boeken van een parkeerplaats

  • Gelegen op 8 minuten loopafstand van Van Abbemuseum;
  • €10,- voor de hele dag parkeren (normale tarief: €22,-);
  • Verzekerd van een parkeerplaats in het centrum van Eindhoven:
  • Vooraf betalen via iDEAL of Creditcard;
  • Inrijden middels kentekenherkenning.

Lees hier de recensies op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact