Parkeren Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam

Vanaf €20 voor 24 uur parkeren

Parkeren Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam

Amsterdam Centrum

Boek direct

Gaat u naar het Park Plaza Victoria Hotel in Amsterdam? Heeft u hier een evenement, bruiloft, vergadering of blijft u overnachten? Dan parkeert u het beste in de P1 Parking Amsterdam Centrum.

Vanaf €20,- parkeert u 24 uur lang in hartje Amsterdam in onze parkeergarage op de Prins Hendrikkade 20a. De parkeergarage bevindt zich schuin tegenover het hotel. In het centrum van Amsterdam is het straat parkeertarief €5,- per uur. De overige parkeergarages in het centrum hanteren een tarief vanaf €6,- per uur. Op de zaterdag betaalt u in deze parkeergarages soms zelfs €6,66 per uur. Indien u dus langer dan 4 uur parkeert, bent u met onze parkeeractie al goedkoper uit. U kunt nog 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats boeken. Kijk voor meer informatie op www.20voor020.nl

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Het viersterrenhotel Park Plaza Victoria Amsterdam is een van de tophotels in het stadscentrum van Amsterdam. Het ligt in de binnenstad, tegenover het centraal station, vlak bij winkel- en zakenwijken, en op een treinrit van slechts 15 minuten van de luchthaven Amsterdam Schiphol.

Gelegen in een historisch gebouw biedt het Park Plaza Victoria Amsterdam hotel 306 moderne superior, executive, en urban-kamers en suites. De 164 Urban-stijl kamers in dit hotel in Amsterdam hebben een strak, modieus design, terwijl in de Victoria vleugel in het monumentale deel 142 kamers de klasse en stijl van deze historische locatie laten zien.

Tot de voorzieningen van dit hotel in Amsterdam behoren onder andere zakelijke diensten, een fitnesscentrum, gratis draadloos internet en een zwembad.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact