Parkeren NH Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren NH Grand Hotel Krasnapolsky

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Heeft u een vergadering, symposium, congres, evenement of blijft u overnachten in het NH Hotel Krasnapolsky? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Amsterdam centraal. 

Goedkoop parkeren bij NH Grand Hotel Krasnapolsky   

Goedkoop parkeren bij NH Grand Hotel Krasnapolsky kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NH Grand Hotel Krasnapolsky en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NH Grand Hotel Krasnapolsky. Bovendien ligt deze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station, waardoor het mogelijk is om met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam te reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

NH Grand Hotel Krasnapolsky 

Het 5-sterren hotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky  bevindt zich op het bekendste plein van Amsterdam en kijkt uit op het tegenovergelegen Koninklijk Paleis. U bevindt zich hier op de perfecte plek voor de beste winkels van de stad, terwijl de levendige rosse buurt De Wallen slechts op loopafstand ligt. Het hotelgebouw dateert uit 1855. U kunt ontbijten in de prachtige wintertuin, een ruimte overspoeld met daglicht door het glazen dak. Het hotel heeft 468 kamers. De ruimten voor congressen, symposia of vergaderingen bieden plaats aan maximaal 700 personen. U kunt natuurlijk ook al terecht met een kleinere groep. De wintertuin is de perfecte locatie voor een (zakelijk) diner of voor een receptie voor maximaal 1.500 personen. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact