Parkeren NH Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren NH Grand Hotel Krasnapolsky

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Heeft u een vergadering, symposium, congres, evenement of blijft u overnachten in het NH Hotel Krasnapolsky? Parkeer dan goedkoper in P1 Parking Amsterdam centraal. 

Goedkoop parkeren vlakbij NH Grand Hotel Krasnapolsky   

Goedkoop parkeren vlakbij NH Grand Hotel Krasnapolsky kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. U kunt tot maximaal 15 achtereenvolgende dagen een parkeerplaats boeken en voor €5,- extra kun je de optie onbeperkt in- en uitrijden bijboeken. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft en tussendoor in- en uit wilt rijden. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NH Grand Hotel Krasnapolsky en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek nu uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal kan heel eenvoudig via het boekingsformulier op onze website. Vul dit in en betaal aan het eind met iDEAL of CreditCard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de recensies over parkeren in P1 Parking Amsterdam centraal

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact