Parkeren NH Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Vanaf € 20 per 24 uur

Parkeren NH Grand Hotel Krasnapolsky

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu!

Heeft u een vergadering, symposium, congres, evenement of blijft u overnachten in NH Hotel Krasnapolsky? Parkeer dan voordelig uw auto in de P1 Parking Amsterdam Centrum.

Indien u langer dan 4 uur parkeert in het centrum van Amsterdam adviseren wij u om gebruik te maken van deze actie. Voor 24 uur parkeren in de nauwe en donkere parkeergarage van Krasnapolsky betaalt u na één dag parkeren €50. Ook de overige parkeergarages in het centrum zijn veel duurder.

P1 Parking Amsterdam Centrum bevindt zich op loopafstand van het NH Grand Hotel Krasnapolsky en biedt u de mogelijkheid om voor €20 uw auto 24 uur te parkeren. Als u langer wil blijven is dit geen probleem. Na 24 uur wordt het reguliere tarief van €5 per uur in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om 48 uur of langer een parkeerplaats te reserveren. Per 24 uur blijft het tarief €20 en u kunt maximaal een parkeerduur van 14 dagen reserveren.
Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Het 5-sterren hotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky  bevindt zich op het bekendste plein van Amsterdam en kijkt uit op het tegenovergelegen Koninklijk Paleis. U bevindt zich hier op de perfecte plek voor de beste winkels van de stad, terwijl de levendige rosse buurt De Wallen slechts op loopafstand ligt. Het hotelgebouw dateert uit 1855. U kunt ontbijten in de prachtige wintertuin, een ruimte overspoeld met daglicht door het glazen dak. Het hotel heeft 468 kamers. De ruimten voor congressen, symposia of vergaderingen bieden plaats aan maximaal 700 personen. U kunt natuurlijk ook al terecht met een kleinere groep. De wintertuin is de perfecte locatie voor een (zakelijk) diner of voor een receptie voor maximaal 1.500 personen. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact