parkeren nemo amsterdam

€20 voor 24 uur

Parkeren bij NEMO Science Museum

P1 Parking Waterlooplein

Boek direct

Bij een bezoek aan Science Centre NEMO in Amsterdam raden wij aan om gebruik te maken van de parkeeractie 20voor020. Met deze actie parkeert u 24 uur voor €20, - in P1 Parking Waterlooplein.

Goedkoop parkeren bij NEMO Science Museum 

Goedkoop parkeren bij NEMO Science Museum kan in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal als u op uw gemak alle facetten van technologie en wetenschap wil bekijken bij NEMO Science Museum. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NEMO Science Museum en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Naast dit museum zijn er andere musea in de buurt, zoals Museum het Rembrandthuis, Het Joods Historisch Museum, Hermitage Amsterdam en Het Rijksmuseum. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Boek hier een parkeerplaats!

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken vlakbij NEMO Science Museum?

Een parkeerplaats boeken vlakbij NEMO Science Museum is heel eenvoudig.  

  • U gaat naar het online boekingsformulier op onze website, geeft aan dat u in P1 Parking Waterlooplein wilt parkeren en vult dit verder in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Vul het kenteken in, zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld; 
  • Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees de recensies op onze Facebookpagina!  

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact