parkeren nemo amsterdam

€20 voor 24 uur

Parkeren bij NEMO Science Museum

P1 Parking Waterlooplein

Boek direct

Bij een bezoek aan Science Centre NEMO in Amsterdam raden wij aan om gebruik te maken van de parkeeractie 20voor020. Met deze actie parkeert u 24 uur voor €20, - in P1 Parking Waterlooplein.

Goedkoop parkeren bij NEMO Science Museum 

Goedkoop parkeren bij NEMO Science Museum kan in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal als u op uw gemak alle facetten van technologie en wetenschap wil bekijken bij NEMO Science Museum. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NEMO Science Museum en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Scheepvaartmuseum. Naast dit museum zijn er andere musea in de buurt, zoals Museum het Rembrandthuis, Het Joods Historisch Museum, Hermitage Amsterdam en Het Rijksmuseum. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

NEMO Science Museum

NEMO Science Museum laat u ervaren hoe fascinerend, leuk en nuttig wetenschap en technologie zijn. NEMO neemt u mee op wetenschappelijke ontdekkingstocht. De tentoonstellingen zijn ingericht rondom verschillende thema's en is zo gemaakt dat een breed publiek geprikkeld wordt om vragen te stellen en daar zelf antwoord op te vinden. Deze interactieve aanpak laat jong en oud kennis maken met de toekomst.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact