parkeren nationale opera & ballet

€10,- voor de hele avond parkeren

Goedkoop parkeren bij Nationale Opera & Ballet

P1 Parking Waterlooplein

Boek direct

Gaat u binnenkort naar Nationale Opera & Ballet? Parkeer goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren.

Goedkoop parkeren bij Nationale Opera & Ballet

Heeft u kaartjes gekocht voor een voorstelling van Nationale Opera & Ballet en wilt u in de buurt van het theater parkeren? Dat kan in P1 Parking Waterlooplein! Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur. Zo kunt u in alle rust genieten van de prachtige opera- of balletvoorstellingen. Voor een actueel overzicht van alle voorstellingen kunt u de website van Nationale Opera & Ballet raadplegen.

P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het theater van Nationale Opera & Ballet en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Naast dit theater zijn er nog andere theaters in de buurt, zoals de Kleine Komedie en het Koninklijk Theater Carré.

Boek hier uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken bij P1 is heel eenvoudig.

  • U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in.
  • Vul het kenteken in zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld.
  • Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees de reviews op onze Facebookpagina

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact