parkeren nationale opera & ballet

€10,- voor de hele avond parkeren

Goedkoop parkeren bij de Nationale Opera & Ballet

P1 Parking Waterlooplein

Bestel direct

Gaat u binnenkort naar de Nationale Opera & Ballet? Parkeer goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren.

Goedkoop parkeren bij de Nationale Opera & Ballet

Heeft u kaartjes gekocht voor een voorstelling van de Nationale Opera & Ballet en wilt u in de buurt van het theater parkeren? Dat kan in P1 Parking Waterlooplein! Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 - 00.00 uur. Zo kunt u in alle rust genieten van prachtige opera- of balletvoorstellingen. P1 Parking ligt op 6 minuten loopafstand van het theater en u kunt hier elke dag 24 uur in- en uitrijden.

Hoe werkt de reservering van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?

Via het online boekingsformulier op onze website kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren. Geef in dit formulier aan wanneer en hoelang u wilt parkeren, vul enkele persoonlijke gegevens in en betaal uw parkeerplaats met iDEAL of Credit Card. Na reservering ontvangt u een bevestiging van ons per e-mail. Op de avond van reservering kunt u middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor het online boeken. Wij adviseren u daarom tijdig te reserveren. U kunt uw parkeerplaats reserveren tot 20 minuten voor aankomst in de parkeergarage.

Routebeschrijving naar P1 Parking Waterlooplein

De parkeergarage ligt in het centrum van Amsterdam. Wanneer u de aanwijzingen op uw navigatie opvolgt kan het zijn dat deze u een route aanbiedt via de Weesperstraat. Deze route duurt lang en is ingewikkeld. Wij adviseren u om deze route niet te volgen. U kunt op verschillende manieren de parkeergarage bereiken:

A10 afslag Zeeburg S114 (aanrijroute A10 zuiden)

  1. Neem de afslag S114 Zeeburg;
  2. Neem de tunnel en sla rechtsaf de Piet Heinkade (S100) op;
  3. Neem de Kattenburgerstraat en volg de S116, volg de bocht naar rechts de Prins Hendrikkade op tot de kruising met de IJtunnel;
  4. Sla linksaf de parallelweg op (Foeliestraat) en rijdt rechtdoor de Valkenburgerstraat op;
  5. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein.
     

A10 afslag IJtunnel S116 (aanrijroute A10 noorden)

  1. Volg de S116 en neem de IJtunnel. De IJtunnel gaat over in de Valkenburgerstraat;
  2. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact