parkeren nationale opera & ballet

Vanaf €20,- per dag

Goedkoop parkeren bij de Nationale Opera & Ballet

P1 Parking Amsterdam Centrum

Bestel direct

Gaat u een bezoek brengen aan de Nationale Opera of het Nationaal Ballet? Gaat u langer dan 4 uur parkeren? Boek dan bij P1 Parking Amsterdam Centrum een parkeerplaats met voordelig actie tarief.

 

 

De parkeergarage ligt gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam. Vanaf hier bent u met de metro binnen 5 minuten bij het muziektheater. U parkeerplaats voor de P1 Parking Amsterdam boekt u eenvoudig online via onderstaand formulier. Op de dag van aankomst kunt u in- en uitrijden via kentekenherkking in de parkeergarage. U kunt tot 20 minuten voor aanvang een parkeerplaats boeken. Deze actie is ideaal als u de voorstelling van het Nationale Ballet of Opera combineert met een dagje Amsterdam. Het straattarief is minimaal €5 in Amsterdam Centrum. Indien u langer dan 4 uur parkeert bent u al voordeliger uit met dit speciale actie tarief.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

De Nationale Opera & Ballet creëert, produceert en presenteert zowel traditionele als vernieuwende opera-en balletproducties van topkwaliteit. In eigen land wil de Nationale Opera & Ballet de opera- en ballettraditie levend houden en verder ontwikkelen. Daarmee wil het een groot en divers publiek bereiken en enthousiasmeren. Internationaal co-produceert en presenteert de Nationale Opera & Ballet zijn producties in de meest vooraanstaande huizen en theaters. Het instituut functioneert in de top vijf van de wereld op zijn vakgebieden.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact