Museum het Rembrandthuis

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Museum het Rembrandthuis

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Goedkoop en dichtbij Museum het Rembrandthuis parkeren? Dat kan in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor 24 uur parkeren.

Goedkoop parkeren bij Museum het Rembrandthuis in Amsterdam 

Goedkoop parkeren bij Museum het Rembrandthuis is mogelijk in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website reserveert, betaalt u €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kunt u in alle rust een kijkje in het leven van Rembrandt en de verschillende tijdelijke tentoonstellingen van dit museum bekijken. P1 Parking Waterlooplein ligt op 3 minuten loopafstand van Museum het Rembrandthuis. Deze parkeergarage is dagelijks 24 uur per dag geopend.     

Hoe werkt de reservering van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren, Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een parkeerplaats te reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het 3 minuten lopen naar Museum het Rembrandthuis. Naast dit museum zijn er ook andere musea in de buurt, zoals Het Joods Historisch Museum, Het Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam en Het Scheepvaartmuseum. Daarnaast ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact