Museum het Rembrandthuis

€20 voor 24 uur

Parkeren museum Rembrandthuis

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Goedkoop en vlakbij Museum het Rembrandthuis parkeren? Boek onze actie €20 voor 24 uur parkeren. Bij P1 Parking Waterlooplein parkeer je voordelig in het centrum!

Onze parkeergarage Waterlooplein is centraal gelegen in het hart van Amsterdam. Vanuit deze parkeergarage loopt u binnen enkele minuten naar alle toeristische trekspleisters toe zoals de Hermitage, het Rembrandthuis, Theater Carré, Artis en nog veel meer. De parkeergarage is ruim opgezet en beschikt over 180 plaatsen, waaronder zogenaamde XXL plaatsen. Deze XXL plaatsen zijn ruim 3 meter breed en ideaal voor brede en luxe voertuigen, wanneer u slechter ter been bent of met kleine kinderen reist. 

Parkeer de hele dag voor slechts €20 in hartje Amsterdam

Het reguliere parkeertarief bedraagt €5 per uur met een maximum dagtarief van €55. Indien u vooraf een parkeerplaats reserveert kunt u een voordelig actietarief boeken. U parkeert dan 24 uur voor €20. Dat is slechts €0,83 per uur! U kunt nog reserveren via onze site 20 minuten voor aanvang. Nergens is parkeren in het centrum van Amsterdam zo goedkoop.

Museum Rembrandthuis

In dit monumentale pand in het hart van Amsterdam, dat nu een museum is, heeft Rembrandt tussen 1639 en 1658 gewoond en gewerkt. Aan de hand van een inventarislijst uit de zenventiende eeuw is het huis uiterst zorgvuldig heringericht met meubels, kunst en voorwerpen uit die tijd. Bezoek zijn atelier, de oude keuken en woonkamer  en waan je in de zeventiende eeuw. Het huis vertelt het verhaal van Rembrandt de mens, de kunstenaar, de leermeester, de verzamelaar, de ondernemer en de Amsterdammer.

Het museum bezit een bijna complete collectie etsen van Rembrandt en ontwikkelt inspirerende tentoonstellingen over Rembrandt zelf, over zijn voorgangers, tijdgenoten en leerlingen. Tevens is het de plek waar het werk van hedendaagse kunstenaars, die zich hebben laten inspireren door het werk van Rembrandt, wordt getoond. Ga langs en ontmoet hem in zijn eigen huis.
www.rembrandthuis.nl

Routebeschrijving P1 Parking Waterlooplein

De parkeergarage ligt in het centrum van Amsterdam. Wanneer u de aanwijzingen op uw navigatie opvolgt kan het zijn dat deze u een route aanbiedt via de Weesperstraat. Deze route duurt lang en is ingewikkeld. Wij adviseren u om deze route niet te volgen. U kunt op verschillende manieren de parkeergarage bereiken:

A10 afslag Zeenburg S114 (aanrijroute A10 zuiden)
1. Neem de afslag S114 Zeeburg.
2. Neem de tunnel en sla rechtsaf de Piet Heinkade (S100) op.
3. Neem de Kattenburgerstraat en volg de S116, volg de bocht naar rechts de Prins Hendrikkade op tot de kruising met de IJtunnel.
4. Sla linksaf de parallelweg op (Foeliestraat) en rijdt rechtdoor de Valkenburgerstraat op.
5. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein.

A10 afslag IJtunnel S116 (aanrijroute A10 noorden)
1. Volg de S116 en neem de IJtunnel. De IJtunnel gaat over in de Valkerburgerstraat.
2. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact