Museum het Rembrandthuis

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren bij Museum het Rembrandthuis

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Goedkoop en dichtbij Museum het Rembrandthuis parkeren? Dat kan in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor 24 uur parkeren.

Goedkoop parkeren bij Museum het Rembrandthuis in Amsterdam 

Goedkoop parkeren bij Museum het Rembrandthuis is mogelijk in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website boekt, betaalt u €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kunt u in alle rust een kijkje nemen in het leven van Rembrandt en de verschillende tijdelijke tentoonstellingen van dit museum bekijken. P1 Parking Waterlooplein ligt op 3 minuten loopafstand van Museum het Rembrandthuis en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Boek hier uw parkeerplaats!

Naast dit museum zijn er ook andere musea in de buurt, zoals Het Joods Historisch Museum, Het Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam en Het Scheepvaartmuseum. Daarnaast ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Hoe werkt het boeken van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Vul het kenteken in, zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaalt gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Wil je weten wat onze klanten vinden? Lees de reviews op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact