Meivakantie: Wat te doen in Amsterdam Centrum?

Goedkoop en centraal parkeren in Amsterdam Centrum

Meivakantie: Wat te doen in Amsterdam Centrum?

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Heeft u nog geen plannen voor in de meivakantie? Dit zijn de leukste uitjes in Amsterdam Centrum! U kunt dichtbij en goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Betaal 20,- voor 24 uur parkeren.

Eind april 2018 start de meivakantie. Tijdens deze vakantie hebben de kinderen twee weken vakantie. Een mooie tijd om lekker samen op pad te gaan. Heeft u nog geen plannen voor in de meivakantie? P1 zet de leukste uitjes voor u op een rij! Amsterdam Centrum is goed bereikbaar met de auto en u kunt centraal en goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 - 00.00 uur.   

1. Piratenweken in het Scheepvaartmuseum

In de meivakantie is het piratenweken in het Scheepvaartmuseum. Elke dag zijn er allerlei extra activiteiten voor families met kinderen van 3 t/m 12 jaar! Zo is er een theatervoorstelling te zien over Aadje Piraatje, kunnen de kinderen geschminkt worden tot een stoere piraat en kunnen kinderen een eigen Aadje Piraatje tekenen en inkleuren. Als het piraatje af is, worden deze opgehangen in het museum. Erg leuk! Het Scheepvaartmuseum is dagelijks geopend van 09.00 - 17.00 uur


Foto: Het Scheepvaartmuseum

2. Rondvaart met Lovers Canal Cruises

Wanneer u met uw gezin een dagje naar Amsterdam Centrum gaat in de meivakantie is het zeker de moeite waard om een rondvaart over de grachten te maken. Bij Lover Canal Cruises kunt u kiezen uit verschillende rondvaarten. Zo is de Amsterdam Burger Cruise een leuke optie met kinderen. Hierbij kunnen jullie genieten van heerlijke burgers tijdens de cruise. Wilt u toch liever alleen genieten van het uitzicht? Dan heeft Lovers Canal Cruises momenteel een mooie actie op Groupon, waarbij u wel tot 50% korting krijgt op een rondvaart van 60 minuten. Kijk voor meer informatie op de website van Lovers Canal Cruises.


Foto: Lovers Canal Cruises

3. Madame Tussauds Amsterdam

Zijn uw kinderen nog niet naar Madame Tussauds Amsterdam geweest? Dan is de meivakantie daar een leuk moment voor. In Madame Tussauds zijn er wassen beelden van verschillende bekende mensen te zien, zoals Johnny Depp, Justin Bieber maar ook Barack Obama! Zeker voor kinderen is het een leuk uitje, omdat ze op een leerzame wijze kennis kunnen maken met historische figuren, filmsterren, superhelden, topartiesten en kunstenaars. Ook Madame Tussauds heeft een mooie actie op Groupon, waarbij u wel tot 42% korting kunt krijgen voor een toegangskaartje.    


Foto: Madame Tussauds

4. Artis Zoo Amsterdam

Breng een bezoek aan Artis Zoo in Amsterdam! In dit park zijn er tijdens de meivakantie speciale activiteiten gepland. Zo kunt u een speciale route lopen in het thema ARTIS is oorlogstijd en kunt u in het Planetarium een show over leven in de ruimte bekijken. Natuurlijk kunt u ook gewoon rondlopen en de prachtige dieren bewonderen. Vanaf 1 maart t/m 31 oktober 2018 is ARTIS Zoo iedere dag geopend van 09.00 tot 18.00 uur.


Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren
of €10,- voor 6 uur parkeren in de avond!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact