Media Markt Eindhoven Centrum

€1,40 per 30 minuten

Parkeren bij de Media Markt in Eindhoven

P1 Parking Mathildelaan

Meer informatie

De P1 Parking Mathildelaan is direct gekoppeld aan de Media Markt. Via de vierde verdieping loopt u via de loopbrug naar de Media Markt. Het tarief in de parkeergarage bedraagt €1,40 per 30 minuten.

Bent u Media Markt Club lid? Dan kunt u bij een aankoop uw parkeerkaart laten afstempelen en parkeert u het eerste uur gratis. De P1 Parking Mathildelaan is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en telt maar liefst 1187 plaatsen. De parkeergarage ligt gelegen aan de Mathildelaan, direct in het centrum. Het maximale dagtarief is €22 per dag. U kunt in de parkeergarage betalen met Dip&GO, Munten, Biljetten, PIN en Creditcard.

Bij de Media Markt krijgt u de ultieme winkelbeleving. U vindt niet alleen het grootste assortiment consumentenelektronica onder één dak, maar ook nieuwe innocatieve producten. Alle producten kunt u in de winkel testen. Media Markt biedt eerlijke prijzen die dagelijks gecontroleerd worden. De Media Markt in Eindhoven is van maandag tot vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 18.00 uur.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact