goedkoop parkeren Madame Tussauds

Goedkoop parkeren Amsterdam

Parkeren bij Madame Tussauds in Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centrum

Boek nu

Madame Tussauds is een wereldberoemd museum waar wassen beelden van de grootste sterren ten toon worden gesteld. Ga met uw familie, vrienden of kinderen naar dit leuke museum en geniet van een leuk dagje uit in Amsterdam.

Wat houdt onze parkeeractie in

Vanaf € 20,- kunt u 24 uur lang parkeren in hartje Amsterdam bij onze parkeergarage op de Prins Hendrikkade 20a. De parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum bevindt zich midden in het centrum, naast het Centraal Station, de Wallen, de Dam en De Nieuwe Kerk. Madame Tussauds is slechts enkele minuten lopen of enkele minuten met het Openbaar Vervoer vanaf onze parkeergarage.

Vanaf 4 uur parkeren goedkoper dan op straat

In het centrum van Amsterdam is het straat parkeertarief € 5,- per uur. De overige parkeergarage in het centrum hanteren een tarief vanaf € 6,- per uur. Op de zaterdag betaalt u daar € 6,66 per uur. Indien u dus langer dan 4 uur parkeert, bent u met onze actie al goedkoper uit. Daarnaast bent u verzekerd van een parkeerplek. U heeft immers gereserveerd. U kunt nog 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats boeken. Kijk voor meer informatie op www.20voor020.nl.
 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam Centrum de komende dagen. Als u onze actie leuk vindt laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact