Madame Tussauds

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij Madame Tussauds in Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Brengt u een bezoek aan Madame Tussauds? Parkeer goedkoop en dichtbij in P1 Parking Amsterdam centraal! Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren in de buurt van Madame Tussauds   

Goedkoop parkeren in de buurt van Madame Tussauds kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal als u op uw gemak de wassen beelden van de grootste sterren in Madame Tussauds wilt bewonderen. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Madame Tussauds en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek hier direct uw parkeerplaats!

Naast een bezoek aan dit museum is er nog meer te beleven in de buurt van onze parkeergarage, zoals een bezoek aan NEMO Science Museum of een rondvaart maken door de Amsterdamse grachten met Lovers Canal Cruises. Daarnaast ligt deze garage tegenover Amsterdam Centraal Station. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Amsterdam centraal te parkeren en met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam te reizen. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

U kunt heel eenvoudig een parkeerplaats boeken via de boekingspagina op onze website. U vult hierbij het formulier in en betaalt uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de evaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact