Parkeren Lovers Canal Cruise

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij Rederij Lovers

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek direct

Goedkoop parkeren naast de ingang van Lovers Canal Cruise? Dit kan in P1 Parking Amsterdam centraal! Boek online uw parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur. 

Goedkoop parkeren bij Lovers Canal Cruise  

Goedkoop parkeren bij Lovers Canal Cruise kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal als u op uw gemak een rondvaart wilt maken door de grachten van Amsterdam. P1 Parking Amsterdam centraal ligt naast de opstapplaats van Lovers Canal Cruise en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Naast een rondvaart door de grachten is er nog meer te beleven in de buurt van P1 Parking Amsterdam centraal, zoals een bezoek aan NEMO Science Museum of Madame Tussauds. Daarnaast ligt deze garage tegenover Amsterdam Centraal Station. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Amsterdam centraal te parkeren en met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam te reizen. 

Boek direct een parkeerplaats!

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig.

  • U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren;
  • U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op;  
  • Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees de recensies op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact