Parkeren Lovers Canal Cruises

Vanaf €20,- per dag

Parkeren bij Rederij Lovers

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek direct

Goedkoop parkeren naast de ingang van Lovers Canal Cruises? Dat kan met de parkeeractie 20voor020 van P1! Reserveer online uw parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren in P1 Parking Amsterdam Centrum.

Reserveer uw parkeerplaats online en betaal €20,- voor 24 uur parkeren

De actie boekt u online via onderstaand formulier.  Met uw boeking mag u 24 uur lang in de P1 Parking Amsterdam Centrum parkeren. Via speciale kentekenherkenning bij de inrit van de parkeergarage rijdt u eenvoudig in- en uit zonder een parkeerkaart aan te nemen. U kan tot 20 minuten voor aankomst nog reserveren.

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Rondvaarten bij Lovers Canal Cruises

Lovers Canal Cruises biedt verschillende unieke rondvaarten in Amsterdam, met als grote topper de hop-on-hop-off tour. Tijdens deze tour stopt de rondvaartboot op verschillende populaire plekken in de hoofdstad, zoals het Anne Frank huis, de Westertoren en het Koninklijk Paleis. U kunt hier in- of uitstappen wanneer u wilt.

Elke 25 minuten komt er een boot langs, maar Lovers biedt nog veel meer. U kunt uw rondvaart combineren met een luxe diner, borrel of lunch of boek een romantische rondvaart en ontdek Amsterdam op een orginele manier.

De rondvaart organisatie biedt groepsarrangementen aan vanaf 8 personen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Voor groepen vanaf 20 personen gelden speciale tarieven op een aantal producten. Tevens bestaat de mogelijkheid om een privéboot af te huren. Dit maakt uw uitje nog exclusiever!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact