Parkeren Lovers Canal Cruises

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij Rederij Lovers

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek direct

Goedkoop parkeren naast de ingang van Lovers Canal Cruises? Dit kan met de parkeeractie 20voor020 van P1! Boek online uw parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren in P1 Parking Amsterdam Centrum. 

Goedkoop parkeren bij Lovers Canal Cruises  

Goedkoop parkeren bij Lovers Canal Cruises kan in P1 Parking Amsterdam Centrum. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal als u op uw gemak een rondvaart wilt maken door de grachten van Amsterdam. P1 Parking Amsterdam Centrum ligt naast de opstapplaats van Lovers Canal Cruises en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam Centrum?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam Centrum is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam Centrum?

P1 Parking Amsterdam Centrum ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Deze parkeergarage ligt naast Lovers Canal Cruises. Naast een rondvaart door de grachten is er nog meer te beleven in de buurt van P1 Parking Amsterdam Centrum, zoals een bezoek aan NEMO Science Museum of Madame Tussauds. Daarnaast ligt deze garage tegenover Amsterdam Centraal Station. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Amsterdam Centrum te parkeren en met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam te reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam Centrum

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam Centrum. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Rondvaarten bij Lovers Canal Cruises

Lovers Canal Cruises biedt verschillende unieke rondvaarten in Amsterdam, met als grote topper de hop-on-hop-off tour. Tijdens deze tour stopt de rondvaartboot op verschillende populaire plekken in de hoofdstad, zoals het Anne Frank huis, de Westertoren en het Koninklijk Paleis. U kunt hier in- of uitstappen wanneer u wilt.

Elke 25 minuten komt er een boot langs, maar Lovers biedt nog veel meer. U kunt uw rondvaart combineren met een luxe diner, borrel of lunch of boek een romantische rondvaart en ontdek Amsterdam op een orginele manier.

De rondvaart organisatie biedt groepsarrangementen aan vanaf 8 personen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Voor groepen vanaf 20 personen gelden speciale tarieven op een aantal producten. Tevens bestaat de mogelijkheid om een privéboot af te huren. Dit maakt uw uitje nog exclusiever!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact