Parkeren Theater Carré

Meer dan 50% korting op uw parkeerkosten

Goedkoop parkeren bij het Koninklijk Theater Carré

P1 Parking Amsterdam Centrum

Direct bestellen

Gaat u naar een voorstelling in Koninklijk Theater Carré? Boek dan direct uw parkeerplaats in het centrum van Amsterdam bij P1 Parking Amsterdam Centrum voor slechts € 20,- per dag!

P1 Parking Amsterdam Centrum ligt naast het Station Amsterdam Centraal. Vanaf de parkeergarage reist u binnen 13 minuten met de tram naar Carré. Deze parkeerlocatie is perfect als u de voorstelling met een dagje Amsterdam combineert.

De actie boekt u online via onderstaand formulier.  Met uw boeking mag u 24 uur lang parkeren. Via speciale kentekenherkenning bij de inrit van de parkeergarage rijdt u eenvoudig in- en uit zonder een parkeerkaart aan te nemen. U kan tot 20 minuten voor aankomst nog reserveren via onderstaand formulier.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Met voordeel parkeren tijdens de voorstellingen in Koninklijk Theater Carré

Het Koninklijk Theater Carré staat bekend om zijn volle en spectaculaire voorstellingen. Al 127 jaar ontvangt het theater de beste cabratiers en artiesten van binnen- en buitenland. Van musicals tot concerten, het Koninklijk Theater heeft voor ieder wat wils. Carré staat dan ook in de top drie van bekende culturele merken.

Het seizoen van 2015 - 2016 belooft weer een spectaculair seizoen te worden. Bekende namen zoals Tineke Schouten, Najib Amhali, Freek de Jonge, Guus Meeuwis, Bob Dylan, René Froger en Rob de Nijs zullen dit jaar op het podium staan.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact