Parkeren JT Bioscoop Eindhoven Centrum

€1,40 per 30 minuten

Parkeren bij de JT Bioscoop in Eindhoven

Eindhoven Centrum

Meer informatie

Gaat u naar de JT Bioscoop in Eindhoven? P1 heeft drie parkeergarages in de omgeving van de JT Bioscoop. P1 Parking Mathildelaan, P1 Parking Hooghuis en P1 Parking de Witte Dame hanteren een aantrekkelijk tarief.

P1 Parking Mathildelaan

 P1 Parking Mathildelaan is gelegen aan de Mathildelaan 2a. Deze ruime parkeergarage heeft maar liefst 1187 parkeerplaatsen, u heeft dus een goede kans dat u hier terecht kan. Het tarief in deze parkeergarage is €1,40 per 30 minuten met een maximale dagtarief van €22,-.

P1 Parking Kennedyplein

P1 Parking Kennedyplein ligt aan het kennedyplein 400 en is eenvoudig te bereiken via de grote uitvalswegen. Het tarief in deze parkeergarages bedraagt €1,40 per 30 minuten.

P1 Parking de Witte Dame

P1 Parking de Witte Dame ligt aan Emmasingel 2a. Deze parkeergarage heeft 249 parkeerplaatsen en is zeven dagen per week geopend van 06.00 tot 23.00 uur. Het tarief in deze parkeergarage is €1,40 per 30 minuten met een maximale dagtarief van €22,-.

JT Bioscoop

JT heeft 21 bioscopen verspreid over heel Nederland. Hier bieden zij de nieuwste en beste films van het moment. Daarnaast organiseren zij ook diverse thema avonden, bijvoorbeeld Ladies night en sneak preview.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact