Parkeren Jordaan Amsterdam

Vanaf €20 voor 24 uur

Parkeren in de Jordaan

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek direct

De Jordaan ligt in het Centrum van Amsterdam, op straat parkeren is maar beperkt mogelijk. Voorkom dat u moet zoeken naar een parkeerplaats. Boek online uw parkeerplaats bij P1 Parking Amsterdam Centrum.

In de P1 Parking Amsterdam Centrum hebben wij de online parkeeractie 20voor020. U boekt online uw parkeerplaats vanaf €20 voor 24 uur parkeren. U bent dan verzekerd van een parkeerplaats in deze parkeergarage. De parkeergarage ligt naast het Centraal Station. Onze P1 Parking is vanaf de ring A-10 zeer snel en makkelijk te bereiken. Indien uw langer dan 4 uur gaat parkeren in het centrum van Amsterdam dan bent u met onze parkeeractie goedkoper uit.

Bent u van plan om langer dan 1 dag Amsterdam te bezoeken? U kunt dit actie tarief ook voor 48 uur of langer boeken, met een maximum van 14 dagen.  

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact