Parkeren Jordaan Amsterdam

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren in de Jordaan

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek direct

De Jordaan ligt in het centrum van Amsterdam, op straat parkeren is maar beperkt mogelijk. Voorkom dat u moet zoeken naar een parkeerplaats. Boek online een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal.  

Goedkoop parkeren bij de Jordaan    

Goedkoop parkeren bij de Jordaan kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u niet lang te zoeken naar een parkeerplaats en bent u verzekerd van een parkeerplaats. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 7 minuten loopafstand van de Jordaan en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.  

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 7 minuten loopafstand van de Jordaan. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

De Jordaan  

De Jordaan is beroemd om zijn geschiedenis, cultuur, monumenten en grachten. Vandaag de dag is het een favoriete wijk voor studenten, artiesten en jonge ondernemers. Er zijn hier diverse kroegen te vinden, je kunt hier gezellig shoppen in de negen straatjes, het Anne Frank Huis bezoeken of een mooie wandeling maken langs de grachten.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact