Parkeren Jordaan Amsterdam

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren in de Jordaan

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek direct

De Jordaan ligt in het centrum van Amsterdam, op straat parkeren is maar beperkt mogelijk. Voorkom dat u moet zoeken naar een parkeerplaats. Boek online een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal.  

Goedkoop parkeren bij de Jordaan    

Goedkoop parkeren bij de Jordaan kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 7 minuten loopafstand van de Jordaan en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.  

Boek direct uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal kan heel eenvoudig op de boekingspagina op onze website. U geeft aan wanneer u wilt parkeren en vult uw kenteken in. Doe dit, zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact