Joods Historisch Museum

24 uur parkeren voor slechts €20

Parkeren dichtbij Joods Historisch Museum

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Dichtbij het Joods Historisch Museum parkeren? Dat kan bij P1 Parking Waterlooplein. In onze parkeergarage parkeert u 24 uur voor slechts €20. Dit speciale actietarief is inclusief plaatsgarantie.

U kunt eenvoudig online een parkeerplaats boeken, tot maximaal 20 minuten voor aankomst. De parkeergarage ligt slechts op 3 minuten lopen van het Joods Historisch Museum. Er is in de omgeving geen goedkoper alternatief! Boek daarom vandaag nog uw parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein.

24 uur parkeren in Amsterdam

Met onze actie 24 uur parkeren voor €20 kunt u niet alleen het Joods Historisch Museum bezoeken, maar heeft u ook ruim de tijd om andere prachtige highlights in de binnenstad van Amsterdam te bezoeken. Deze actie maakt parkeren in Amsterdam gemakkelijk en goedkoop! 

Gaat u de binnenstad van Amsterdam meerdere dagen bezoeken? Selecteer dan bij uw boeking de optie onbeperkt in - en uitrijden. Tegen een meerprijs van €5 per dag kunt u onbeperkt in - en uitrijden. Ideaal voor een meerdaags bezoek aan Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact