Joods Historisch Museum Amsterdam

24 uur parkeren voor slechts €20

Parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Een dagje naar het Joods Historisch museum? Parkeer goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.  

Goedkoop parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum in Amsterdam

Goedkoop parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum is mogelijk in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website reserveert, betaalt u €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kunt u in alle rust de uitgebreide multimediale collectie van het museum en de tijdelijke tentoonstellingen bekijken. P1 Parking Waterlooplein ligt op 3 minuten loopafstand van het Joods Historisch Museum. Deze parkeergarage is dagelijks 24 uur per dag geopend.                                         

Hoe kan ik een parkeerplaats reserveren in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren, Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij deze parkeergarage een parkeerplaats te reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het 3 minuten lopen naar het Joods Historisch Museum. Naast dit museum zijn er ook andere musea in de buurt, zoals Hermitage Amsterdam, Het Rijksmuseum, Museum het Rembrandthuis en Het Scheepvaartmuseum. Daarnaast ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact