parkeren bij het joods historisch museum

24 uur parkeren voor slechts €20

Parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Een dagje naar het Joods Historisch museum? Parkeer goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.  

Goedkoop parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum in Amsterdam

Goedkoop parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum is mogelijk in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website boekt, betaalt u €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt u in alle rust de uitgebreide multimediale collectie van het museum en de tijdelijke tentoonstellingen bekijken. P1 Parking Waterlooplein ligt op 3 minuten loopafstand van het Joods Historisch Museum en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.                                         

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het 3 minuten lopen naar het Joods Historisch Museum. Naast dit museum zijn er ook andere musea in de buurt, zoals Hermitage Amsterdam, Het Rijksmuseum, Museum het Rembrandthuis en Het Scheepvaartmuseum. Daarnaast ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact