parkeren bij het joods historisch museum

24 uur parkeren voor slechts €20

Parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Een dagje naar het Joods Historisch museum? Parkeer goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.  

Goedkoop parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum in Amsterdam

Goedkoop parkeren dichtbij het Joods Historisch Museum is mogelijk in P1 Parking Waterlooplein. Wanneer u een parkeerplaats op onze website boekt, betaalt u €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt u in alle rust de uitgebreide multimediale collectie van het museum en de tijdelijke tentoonstellingen bekijken. P1 Parking Waterlooplein ligt op 3 minuten loopafstand van het Joods Historisch Museum en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Boek hier uw parkeerplaats!

                                    

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de reviews van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact