parkeren ibis hotel amsterdam

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren IBIS Amsterdam Centre Hotel

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Heeft u een kamer geboekt in het IBIS Hotel Amsterdam Centre? Parkeer dan tegenover in P1 Parking Amsterdam centraal. U betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek op onze website!  

Goedkoop parkeren bij IBIS Hotel   

Goedkoop parkeren bij IBIS Hotel kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft. P1 Parking Amsterdam centraal ligt tegenover IBIS Hotel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt tegenover het IBIS Hotel en is op loopafstand bereikbaar. Bovendien ligt deze parkeergarage ook tegenover Amsterdam Centraal Station, waardoor het mogelijk is om met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam te reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Ibis Hotel 

Het IBIS Amsterdam Centre Hotel is een 3 sterren hotel dat hotelkamers in diverse prijscategorieën aanbiedt. Ideaal voor de bezoeker die niet de hoofdprijs wil betalen, maar wel graag wil overnachten in het centrum van Amsterdam. Alle toeristische highlights zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, De Dam, Het Koninklijk Paleis, de Amsterdamse grachten en de populaire winkelgebieden zijn lopend goed bereikbaar vanuit dit hotel. U bent vanuit het hotel ook dichtbij alle openbaar vervoer voorzieningen. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact