parkeren ibis hotel amsterdam

Vanaf €20 voor 24 uur parkeren

Parkeren IBIS Amsterdam Centre Hotel

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Heeft u een kamer geboekt in het IBIS Hotel Amsterdam Centre? Parkeer dan uw auto in de P1 Parking Amsterdam CentrumVanuit het hotel is het 1 minuut lopen naar de parkeergarage.

Indien u langer dan 4 uur parkeert in het centrum van Amsterdam, bent u met onze parkeeractie goedkoper uit. Daarnaast bent u verzekerd van een parkeerplek. U heeft immers gereserveerd. U kunt nog 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats boeken. Kijk voor meer informatie op www.20voor020.nl.

Parking Amsterdam Centrum ligt op slechts 1 minuut lopen van het IBIS Hotel in het centrum van Amsterdam. Vanuit uw hotel kunt u alle toeristische highlights eenvoudig lopend bekijken. Wenst u toch uw auto te gebruiken? U kunt voor een toeslag van €5 onbeperkt in - en uitrijden. Blijft u toch langer dan 24 uur? Geen probleem na 24 uur wordt het reguliere tarief in rekening gebracht. U kunt bij uw reservering overigens ook kiezen voor 48 uur of langer (tot een maximum van 14 dagen).

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Het IBIS Amsterdam Centre Hotel is een 3 sterren hotel dat hotelkamers in diverse prijscategorieën aanbiedt. Ideaal voor de bezoeker die niet de hoofdprijs wil betalen, maar wel graag wil overnachten in het centrum van Amsterdam. Alle toeristische highlights zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, De Dam, Het Koninklijk Paleis, de Amsterdamse grachten en de populaire winkelgebieden zijn lopend goed bereikbaar vanuit dit hotel. U bent vanuit het hotel ook dichtbij alle openbaar vervoer voorzieningen. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact