parkeren ibis hotel amsterdam

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren IBIS Amsterdam Centre Hotel

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Heeft u een kamer geboekt in het IBIS Hotel Amsterdam Centre? Parkeer dan tegenover in P1 Parking Amsterdam centraal. U betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek op onze website!  

Goedkoop parkeren bij IBIS Hotel   

Goedkoop parkeren bij IBIS Hotel kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Het is mogelijk om tot 15 achtereenvolgende dagen een parkeerplaats te boeken en voor €5,- extra kunt u de optie onbeperkt in- en uitrijden bijboeken. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft. P1 Parking Amsterdam centraal ligt tegenover IBIS Hotel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek nu een parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en vult deze in. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact