Hortus Bontanicus

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Hortus Botanicus

P1 Parking Waterlooplein

Meer informatie

Hortus Botanicus bezoeken? Boek dan een parkeerplaats bij P1 Parking Waterlooplein en profiteer van hoge korting! U betaalt slechts €20 voor 24 uur! Reserveer uw plek.

Parkeren in Amsterdam is nergens goedkoper dan bij P1 Parking Waterlooplein. De parkeergarage is van een aantal gemakken voorzien, zoals kentekenherkenning en extra brede parkeerplaatsen. Zodra u de parkeergarage binnenrijdt wordt u herkent en gaat de slagboom automatisch open. Dat is prettig parkeren en een goed begin van uw bezoek aan Hortus Botanicus.

Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus Amsterdam uit 1638 is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In de tuin en kassen staan meer dan 4.000 soorten bloemen en planten uit verschillende klimaten. De Hortus ligt in de Plantagebuurt, aan de rand van het hectische Amsterdamse centrum. Maar achter de 300 jaar oude toegangspoort is het alsof de stad haar adem even inhoudt.

Het hele jaar door zijn er verschillende evenementen, zoals tentoonstellingen, muziekoptredens en bijzondere rondleidingen. In de Oranjerie treft u het cafe van Hortus Botanicus aan met een van de mooiste terrassen van Amsterdam. De ideale plek voor koffie, thee, lunch of borrel.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact