Hortus Bontanicus

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren bij Hortus Botanicus in Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Meer informatie

Hortus Botanicus bezoeken? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

Goedkoop parkeren bij Hortus Botanicus in Amsterdam    

Wanneer u een dagje naar Hortus Botanicus gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt in alle rust genieten van de prachtige bloemen en planten in Hortus Botanicus. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Hortus Botanicus en deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Boek direct een parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Vervolgens betaalt u eenvoudig met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact