Hortus Bontanicus

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren bij Hortus Botanicus in Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Meer informatie

Hortus Botanicus bezoeken? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

Goedkoop parkeren bij Hortus Botanicus in Amsterdam    

Wanneer u een dagje naar Hortus Botanicus gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt in alle rust genieten van de prachtige bloemen en planten in Hortus Botanicus. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Hortus Botanicus en deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het ongeveer 5 minuten lopen naar Hortus Botanicus. Naast Hortus Botanicus is er nog veel meer te beleven in de buurt van onze parkeergarage, zoals het bezoeken van diverse musea, een dagje naar Artis Zoo of naar een filmvoorstelling in Pathé de Munt of Pathé Tuschinski. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact