Parkeren rondvaart Holland International, Canal Cruise en Gray Line

Vanaf €20,- per dag

Parkeren bij Holland International

P1 Parking Amsterdam centrum

Boek nu

Goedkoop parkeren tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten? Dat kan bij P1! Reserveer online uw parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam Centrum en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

 

 

20voor020 boekt u online via onderstaand formulier. U kunt tot 20 minuten voor aankomst nog reserveren. Met uw boeking mag u 24 uur lang in de P1 Parking Amsterdam Centrum parkeren. Via een speciale kentekenherkenning bij de inrit van de parkeergarage rijdt u eenvoudig in en uit.

De ingang van de parkeergarage P1 Parking Amsterdam centrum ligt direct naast de Canal Company. De parkeergarage ligt naast het Centraal Station. Vanaf de parkeergarage bent u direct op het Damrak en het Victoria Hotel.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Een leuke activiteit die niet mag ontbreken tijdens een dagje uit in Amsterdam. Vaar door de Amsterdamse grachten en maak kennis met alle bezienswaardigheden van het Unesco Werelderfgoed. Ontdek op een van de boottochten van Canal waarom Amsterdam het mooist is vanaf het water.

Canal Company is met haar submerken Holland International en Gray Line de grootste rederij van Amsterdam. Hiermee biedt Canal een breed scala unieke arrangementen aan op en rond de grachten van Amsterdam. Naast de 1-uurs rondvaarten en Hop on Hop off lijndiensten vormen onze moderne rondvaartboten en salonboten tevens het perfecte decor voor borrels voor groepen of bedrijfsuitjes.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact