Parkeren rondvaart Holland International, Canal Cruise en Gray Line

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij Holland International Canal Cruises Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Goedkoop parkeren tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten kan in P1 Parking Amsterdam centraal! Boek online een parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren bij Holland International Canal Cruises Amsterdam    

Goedkoop parkeren bij de opstapplaatsen van Holland International Canal Cruises kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u niet meer te letten op de parkeertijd tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten. P1 Parking Amsterdam centraal is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

De ingang van de parkeergarage P1 Parking Amsterdam centraal ligt direct naast de Canal Company en tegenover Amsterdam Centraal Station. Naast een rondvaart door de Amsterdamse grachten is er nog meer te beleven in de buurt van P1 Parking Amsterdam centraal, zoals een bezoek aan het NEMO Science Museum of Madame Tussauds. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Holland International Canal Cruises 

Een leuke activiteit die niet mag ontbreken tijdens een dagje uit in Amsterdam. Vaar door de Amsterdamse grachten en maak kennis met alle bezienswaardigheden van het Unesco Werelderfgoed. Ontdek op een van de boottochten van Canal waarom Amsterdam het mooist is vanaf het water.

Canal Company is met haar submerken Holland International en Gray Line de grootste rederij van Amsterdam. Hiermee biedt Canal een breed scala unieke arrangementen aan op en rond de grachten van Amsterdam. Naast de 1-uurs rondvaarten en Hop on Hop off lijndiensten vormen onze moderne rondvaartboten en salonboten tevens het perfecte decor voor borrels voor groepen of bedrijfsuitjes.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact