parkeren hof van nederland

€1 per 28 minuten

Parkeren dichtbij het Hof van Nederland

P1 Parking Drievriendenhof

Meer informatie

Als u naar Museum het Hof van Nederland in Dordrecht gaat, kunt u dichtbij parkeren in P1 Parking Drievriendenhof. Deze parkeergarage ligt op 4 minuten loopafstand van het museum en het tarief  bedraagt €1,- uur per 28 minuten met een maximaal dagtarief van €20,-.

Bij P1 Parking Drievriendenhof is het nu mogelijk om te betalen met Dip & Go. Gemakkelijk in- en uitrijden met uw bankpas of creditcard. Betalen met Dip & Go is eenvoudig, tijdbesparend en betrouwbaar. Bij het uitrijden dient u alleen het verschuldigde bedrag te bevestigen. U hoeft dus niet langs de betaalautomaat. De bereikbaarheid van onze parkeergarage is onlangs geoptimaliseerd. U kunt ons nu ook bereiken via de Museumstraat.

Het Hof van Nederland is een plek van nationale betekenis. In dit museum in Dordrecht zit u op de eerste rij bij de Eerste Vrije Statenvergadering van 1572. Een belangrijke gebeurtenis, die aan de basis lag van de onafhankelijke Republiek der Nederlanden. Verfilmd door een topregisseur met bekende Nederlandse acteurs en te zien op de plek zelf;in de Statenzaal.

Tijdens de eerste Koningsdag nieuwe stijl hebben Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima met een speciale delegatie het nieuwe museum Het Hof van Nederland in Dordrecht geopend.

Het Hof Van Nederland is onderdeel van het Dordrechts Museum. Het Dordrechts Museum, Het Hof van Nederland, Regionaal Archief Dordrecht en Huis Van Gijn zijn één organisatie voor kunst, archief en geschiedenis van de stad Dordrecht. De collectie tonen zij in vaste presentaties, wisseltentoonstellingen en in de openbare ruimtes.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact