parkeren hilton amsterdam

Vanaf €20,- per dag

Parkeren bij DoubleTree Hotel in Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu!

Bent u te gast bij het Hilton Double Tree in Amsterdam? Parkeer dan goedkoop in de P1 Parking Amsterdam Centrum vanaf €20,-  met de actie 20voor020. Het Hilton DoubleTree hotel ligt op loopafstand van onze parkeergarage. Reserveer hier gemakkelijk uw parkeerplek.

Bent u te gast bij het Hilton in Amsterdam? Parkeer dan goedkoop in de P1 Parking Amsterdam Centrum vanaf €20,-  met de actie 20voor020. Hiermee bespaart u maximaal €35,- per dag. Vanaf de parkeergarage is het 9 minuten lopen naar het hotel. Om van 20voor020 gebruik te maken dient u van te voren online te reserveren via onderstaand formulier. De 24 uur gaan in op het moment van inrijden. Met de kentekenherkenningssoftware rijdt u makkelijk in -en uit. Voor het onbeperkt in -en uitrijden geldt een toeslag van €5.

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

DoubleTree Hotel by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft elegante, moderne kamers, zakelijke faciliteiten met de nieuwste audiovisuele technologie en een fitnesscentrum. Het uitzicht vanuit de hotelkamers is fantastisch met uitzicht over het IJ en het centrum van de stad. Het hotel ligt naast het centraal station van Amsterdam, welke beschikt over de SkyLounge van Amsterdam. De SkyLounge biedt u een schilderachtig uitzicht over de stad.

Het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft een hightech fitnessruimte en biedt veel buitenruimtes, waaronder een binnenplaats. Er is ook een uitgebreide selectie boeken en tijdschriften beschikbaar. Daarnaast is het slechts 2 minuten lopen tot de metro- of tramhalte. De befaamde Dam van Amsterdam ligt op loopafstand (5 minuten). The Double Tree Hotel is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Amsterdam.

 

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact