parkeren hilton amsterdam

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij DoubleTree Hotel in Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Bent u te gast bij het Hilton DoubleTree Hotel in Amsterdam? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren bij Hilton DoubleTree Hotel   

Goedkoop parkeren bij de Hilton DoubleTree Hotel kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. U kunt tot maximaal 15 achtereenvolgende dagen een parkeerplaats boeken en voor €5,- extra kunt u de optie onbeperkt in- en uitrijden bijboeken. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Hilton DoubleTree Hotel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.  

Boek hier uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats vlakbij DoubleTree Hotel?

Een parkeerplaats boeken vlakbij DoubleTree Hotel is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft wanneer u in P1 Parking Amsterdam centraal wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op zoals dit op uw kentekenplaat staat. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees de recensies van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact