parkeren hilton amsterdam

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij DoubleTree Hotel in Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Bent u te gast bij het Hilton DoubleTree Hotel in Amsterdam? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren bij Hilton DoubleTree Hotel   

Goedkoop parkeren bij de Hilton DoubleTree Hotel kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Hilton DoubleTree Hotel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Hilton DoubleTree Hotel. Bovendien ligt onze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station, waardoor het mogelijk is om met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam te reizen.   

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Hilton DoubleTree Hotel 

DoubleTree Hotel by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft elegante, moderne kamers, zakelijke faciliteiten met de nieuwste audiovisuele technologie en een fitnesscentrum. Het uitzicht vanuit de hotelkamers is fantastisch met uitzicht over het IJ en het centrum van de stad. Het hotel ligt naast het centraal station van Amsterdam, welke beschikt over de SkyLounge van Amsterdam. De SkyLounge biedt u een schilderachtig uitzicht over de stad.

Het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft een hightech fitnessruimte en biedt veel buitenruimtes, waaronder een binnenplaats. Er is ook een uitgebreide selectie boeken en tijdschriften beschikbaar. Daarnaast is het slechts 2 minuten lopen tot de metro- of tramhalte. De befaamde Dam van Amsterdam ligt op loopafstand (5 minuten). The Double Tree Hotel is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Amsterdam.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact