parkeren rijksmuseum amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij het Rijksmuseum

P1 Parking Waterlooplein

Boek direct

Gaat u een dagje naar het Rijksmuseum? Parkeer goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek direct!  

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum kan in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt u in alle rust het Rijksmuseum bezoeken, want er is veel te zien! Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland. In 2013 heeft het geheel vernieuwde Rijksmuseum zijn deuren geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud.

Boek hier uw parkeerplaats bij het Rijksmuseum!

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Betaal vervolgens uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na de betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de reviews van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact