parkeren rijksmuseum amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij het Rijksmuseum

P1 Parking Waterlooplein

Boek direct

Gaat u een dagje naar het Rijksmuseum? Parkeer goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek direct!  

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum kan in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt u in alle rust het Rijksmuseum bezoeken, want er is veel te zien! Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland. In 2013 heeft het geheel vernieuwde Rijksmuseum zijn deuren geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud.

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Het Rijksmuseum ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand van P1 Parking Waterlooplein. Naast het Rijksmuseum zijn er nog andere musea in de buurt, zoals Hermitage Amsterdam, Museum het Rembrandthuis, Het Joods Historisch Museum en Museum Willet-Holthuysen. Daarnaast ligt deze garage in de buurt van metrostation en bus- en tramhalte Waterlooplein en in de buurt van Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te laten staan en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact