parkeren rijksmuseum amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij het Rijksmuseum

P1 Parking Waterlooplein

Boek direct

Gaat u een dagje naar het Rijksmuseum? Parkeer goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Reserveer direct!

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum

Goedkoop parkeren bij het Rijksmuseum kan in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt u in alle rust het Rijksmuseum bezoeken, want er is veel te zien! Het Rijksmuseum is hét museum van Nederland. In 2013 heeft het geheel vernieuwde Rijksmuseum zijn deuren geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud.

Hoe kan ik een parkeerplaats reserveren in P1 Parking Waterlooplein?

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan voor hoelang en wanneer u wilt parkeren. Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een parkeerplaats reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Naast het Rijksmuseum zijn er nog andere musea in de buurt, zoals Hermitage Amsterdam, Museum het Rembrandthuis, Het Joods Historisch Museum en Museum Willet-Holthuysen. Daarnaast ligt deze garage in de buurt van metrostation en bus- en tramhalte Waterlooplein en in de buurt van Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te laten staan en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Routebeschrijving naar P1 Parking Waterlooplein

De parkeergarage ligt in het centrum van Amsterdam. Wanneer u de aanwijzingen op uw navigatie opvolgt kan het zijn dat deze u een route aanbiedt via de Weesperstraat. Deze route duurt lang en is ingewikkeld. Wij adviseren u om deze route niet te volgen. U kunt op verschillende manieren de parkeergarage bereiken:

A10 afslag Zeeburg S114 (aanrijroute A10 zuiden)

  1. Neem de afslag S114 Zeeburg;
  2. Neem de tunnel en sla rechtsaf de Piet Heinkade (S100) op;
  3. Neem de Kattenburgerstraat en volg de S116, volg de bocht naar rechts de Prins Hendrikkade op tot de kruising met de IJtunnel;
  4. Sla linksaf de parallelweg op (Foeliestraat) en rijdt rechtdoor de Valkenburgerstraat op;
  5. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein.
     

A10 afslag IJtunnel S116 (aanrijroute A10 noorden)

  1. Volg de S116 en neem de IJtunnel. De IJtunnel gaat over in de Valkenburgerstraat;
  2. Na Hotel Ibis Amsterdam Centre Stopera op de Valkenburgerstraat ziet u na een paar honderd meter aan uw rechterhand de ingang van P1 Parking Waterlooplein.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact