foto hermitage

€20 voor 24 uur

Parkeren Hermitage Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Gaat u de Hermitage bezoeken? Boek een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein en betaal slechts €20 voor 24 uur parkeren. Parkeergarage ligt midden in het centrum. Reserveer een vast voordelig tarief! 

P1 Parking Waterlooplein is ruim opgezet en beschikt over 180 parkeerplaatsen, waaronder ook een groot aantal XXL plaatsen van 3 meter breed. Ideaal voor luxe of brede voertuigen, wanneer u reist met kleine kinderen of slecht ter been bent. De parkeergarage heeft een inrijhoogte van 1.90. De parkeergarage is daardoor toegankelijk voor praktisch iedere auto.  

Goedkoop parkeren Amsterdam Centrum

Het reguliere parkeertarief bedraagt in menig parkeergarage in Amsterdam minimaal €5 per uur. Parkeren in een parkeergarage in Amsterdam kan daardoor erg duur worden. Bij P1 Parking Waterlooplein kunt u van tevoren een parkeerplaats reserveren. Voor slechts €20 parkeert u een hele dag in P1 Parking Waterlooplein.   

Onze parkeergarage is voorzien van kentekenherkenning. Bij het betreden van de parkeergarage wordt uw kenteken herkent door ons systeem, waardoor de slagbomen automatisch openen. Blijft u langer dan 24 uur? Geen probleem. Dan betaalt u het reguliere tarief voor de resterende parkeertijd. 

Routebeschrijving naar P1 Parking Waterlooplein

Vanuit het zuiden adviseren wij u om de A10 te nemen afslag Zeeburg S114.
Vanuit het noorden adviseren wij u om de A 10 te nemen afslag IJtunnel S116.
Tip: Stel uw navigatie in op afslag S114 of S116 en vermijd door uw navigatie aangeboden routes via de Weesperstraat. De route via de Weesperstraat duurt erg lang en is erg ingewikkeld.

Over de Hermitage Amsterdam

De Hermitage Amsterdam is sinds 2009 in een prachtig pand aan de Amstel gevestigd in Amsterdam. De Hermitage toont kunst uit de collectie van de Hermitage in St.-Petersburg. Met deze kunstcollectie wil de Hermitage inspireren, verrijken en reflectie bieden met kunst en geschiedenis. Door steeds wisselende tentoonstellingen en een aanvullende programmering wordt het werelderfgoed uit een van 's werelds grootste musea - de State Hermitage in Sint-Petersburg op innovatieve wijze ontsloten voor het Nederlandse en internationale publiek.

Op dit moment zijn er in de Hermitage diverse tentoonstellingen: 1917 Romanovs & Revolutie; Het einde van de monarchie, de tentoonstelling Hollanders van de Gouden Eeuw en tentoonstelling China van het Outsider Art Museum. Niet alleen de tentoonstellingen zijn een beleving, maar ook het prachtige pand dat dateert uit 1680 is een bezienswaardigheid. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact