Goedkoop parkeren in Eindhoven

Betaal €10 voor de hele dag parkeren

Parkeren Eindhoven Centrum

P1 Parking Eindhoven

Boek nu!

Gaat u de binnenstad van Eindhoven bezoeken? Reserveer dan een parkeerplaats bij P1 Parking en betaal €10 voor 24 uur parkeren, dat is slechts €0,42 per uur!

€10 voor de hele dag parkeren 

Een dagje winkelen, het Philips Museum bezoeken of een avondje naar poppodium de Effenaar wordt zoveel leuker als u onbezorgd en goedkoop kunt parkeren! Als u een parkeerplaats op onze website boekt, kunt u voor slechts €10,- 24 uur parkeren in de volgende parkeergarages van P1:

Alle parkeergarages liggen midden in het centrum vlakbij diverse hotspots. Met de Day Parking Multi pass kunt u voor slechts €12,50 de hele dag onbeperkt in - en uitrijden. 

Boek hier voordelig uw parkeerplaats! 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?

Een parkeerplaats boeken bij P1 is heel eenvoudig:

  • Vul het boekingsformulier in op onze website;
  • Voer het kenteken in zoals dit op de kentekenplaat is weergegeven;
  • Betaal met iDEAL of CreditCard;
  • Na betaling ontvangt u een bevestiging van uw boeking.

U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Eindhoven heeft u veel te bieden!

Eindhoven is een hippe stad die u veel te bieden heeft en vooral veel jonge mensen trekt. Naast tal van leuke restaurants, barretjes, winkels en boetiekjes is er ook genoeg amusement voor de kunst - en cultuurliefhebber. Een bezoek aan het Van Abbemuseum, Philips Museum of DAF Museum mag u zeker niet overslaan. Onze parkeergarages liggen op loopafstand van het Philips Stadion dus tijdens thuiswedstrijden van PSV is P1 Parking Mathildelaan een goede optie om uw auto voordelig te parkeren.  

Lees hier de reviews van onze parkeerders! 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact