Parkeren EYE filmmuseum Amsterdam

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren bij EYE filmmuseum Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Goedkoop parkeren in de buurt van het EYE filmmuseum Amsterdam? Parkeer dan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren bij EYE filmmuseum Amsterdam  

Goedkoop parkeren bij het EYE filmmuseum Amsterdam  kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan EYE filmmuseum Amsterdam niet te letten op de parkeertijd en bent u verzekerd van een parkeerplaats vlakbij. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van EYE filmmuseum Amsterdam en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van EYE filmmuseum. Er zijn ook andere toeristische hotspots in de buurt van onze parkeergarage, zoals Body Worlds Amsterdam, Lovers Canal Cruises, The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds. Daarnaast ligt onze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier kunt u met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.
 

EYE filmmuseum Amsterdam 

De collectie van EYE omspant de hele filmgeschiedenis: van stille films uit de beginperiode van de cinema tot en met de nieuwste digitale producties. Ieder jaar worden oude en nieuwe Nederlandse en buitenlandse titels toegevoegd.

EYE discover: Hoe zagen cinema-apparaten en filmstroken er vroeger uit en welke technische ontwikkeling heeft de film doorgemaakt? EYE discover geeft je een antwoord hierop. Verspreid door het gebouw belichten verschillende elementen de wereld van bewegend beeld. Veel onderdelen zijn dagelijks gratis te bezoeken en geschikt voor jong en oud.

Eten en drinken in het EYE bar-restaurant is altijd bijzonder. In het ruime bar-restaurant kunt u à la carte, eenvoudig of uitgebreid en  in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd in 2012 ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact