Parkeren EYE filmmuseum Amsterdam

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren bij EYE filmmuseum Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Goedkoop parkeren in de buurt van het EYE filmmuseum Amsterdam? Parkeer dan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren bij EYE filmmuseum Amsterdam  

Goedkoop parkeren bij het EYE filmmuseum Amsterdam  kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan EYE filmmuseum Amsterdam niet te letten op de parkeertijd en bent u verzekerd van een parkeerplaats vlakbij. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van EYE filmmuseum Amsterdam en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek hier uw parkeerplaats!

Er zijn ook andere toeristische hotspots in de buurt van onze parkeergarage, zoals Body Worlds Amsterdam, Lovers Canal Cruises, The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds. Daarnaast ligt onze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier kunt u met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam reizen. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal kan heel eenvoudig op onze boekingspagina. Vul uw kenteken in zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens kunt u uw boeking gemakkelijk betalen met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact