Evening Parking va €1,66 per uur!

Parkeer de hele avond voor slechts €10,-

Evening Parking

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Gaat u een avondje op stap in Amsterdam Centrum? Parkeer goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- (€1,66 per uur) voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur.

€10 voor de hele avond parkeren van 18.00 - 00.00 uur 

Een avondje naar het theater, de opera, een concert of uiteten in Amsterdam Centrum en op zoek naar een goedkope parkeergelegenheid? Boek dan een parkeerplek in P1 Parking Waterlooplein en betaal tussen 18.00 - en 00.00 uur slechts €10,-. Parkeert u langer dan 6 uur? Na 00.00 uur geldt het reguliere tarief van €5,- per uur.

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken bij P1 is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren. Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de garage een boeking te doen.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Er zijn verschillende uitgaansgelegenheden in de buurt van onze parkeergarage, zoals het Nationale Opera & Ballet, het Koninklijk Theater Carré, de Kleine Komedie, Pathé de Munt en Pathé Tuschinski. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Routebeschrijving naar P1 Parking Waterlooplein

P1 Parking Waterlooplein ligt in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Deze parkeergarage is via verschillende routes bereikbaar. Welke route het snelst is, is afhankelijk vanaf welke kant u aan komt rijden. Indien u een smartphone heeft, kunt u gebruik maken van Google Maps of een andere GPS navigatie app. U rijdt dan realtime en wordt altijd via de snelste route naar onze parkeergarage geleid. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact