Evening Parking va €1,66 per uur!

Parkeer de hele avond voor slechts €10,-

Evening Parking

P1 Parking Waterlooplein of P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Goedkoop parkeren tijdens een avondje uit in het centrum van Amsterdam? Boek een parkeerplaats bij P1 en betaal €10,- voor 6 uur parkeren (€1,66 p/u). Inrijden tussen 18.00 - 23.59 uur.

€10 voor de hele avond parkeren 

Een avondje naar het theater, de opera, een concert of uit eten in Amsterdam Centrum en op zoek naar een goedkope parkeergelegenheid? Boek dan een parkeerplek in P1 Parking Waterlooplein of P1 Parking Amsterdan centraal en betaal slechts €10,-. U kunt inrijden tussen 18.00 - 23.59 uur. Parkeert u langer dan 6 uur? Dan geldt het reguliere tarief van €5,- per 50 minuten.

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats?  

Een parkeerplaats boeken bij P1 is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan waar,wanneer en voor hoelang u wilt parkeren. Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de garage een boeking te doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en Rederij Lovers aan de Prins Hendrikkade 2A. Onze parkeergarage leent zich bij uitstek voor een bezoek aan Het Paleis op de Dam, een bezoek aan het Damrak of wanneer u per boot de grachten van Amsterdam wil bezichtigen. Op loopafstand bevinden zich diverse uitgaangsgelegenheden, restaurants en hotels zoals het Hilton DoubleTree Hotel, Art Hotel Amstedam en het IBIS Amsterdam Centre Hotel 

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Er zijn verschillende uitgaansgelegenheden in de buurt van onze parkeergarage, zoals het Nationale Opera & Ballet, het Koninklijk Theater Carré, de Kleine Komedie, Pathé de Munt en Pathé Tuschinski. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact