Parkeren Dordrechts Museum

€1 per 28 minuten

Parkeren bij het Dordrechts Museum

P1 Parking Drievriendenhof

Meer informatie

Parkeren bij het Dordrechts Museum in Dordrecht doe je bij P1 Parking Drievriendenhof. Het museum bevindt zich op 200 meter loopafstand van de parkeergarage en is de dichtstbijzijnde parking vanaf het museum. 

De parkeergarage ligt aan Korte Kolfstraat en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.Het tarief in deze garage bedraagt €1,- per half uur met een maximaal dagtarief van €20,-. P1 Parking Drievriendenhof beschikt over Dip&GO techniek, waardoor u eenvoudig contactloos kunt betalen met uw pinpas of creditcard aan de slagboom. Een parkeerkaartje is dan niet meer noodzakelijk om uit te kunnen rijden. Deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend!

Het Dordrechts Museum is een ontmoetingsplaats waar een breed publiek geïnspireerd raakt om naar kunst en geschiedenis te kijken. Naast een prachtige standaard collectie heeft het Dordrechts Museum gedurende het gehele jaar wisselende tentoonstellingen en exposities. Daarnaast organiseert het museum ook tal van activiteiten zoals lezingen over (kunst)geschiedenis, stadswandelingen en creatieve workshops. U kunt uw bezoek aan het Dordrechts museum afsluiten met een hapje in het restaurant waar zij (h)eerlijk biologische gerechten serveren in een culturele ambiance. Daarnaast kunt u in de zomer terecht op het terras of in de serre voor de lunch, een borrel of diner. 

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact