Dit zijn de leukste winkels in Amsterdam Centrum!

Goedkoop parkeren in Amsterdam Centrum

Dit zijn de leukste winkels in Amsterdam Centrum!

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu

Nieuwe fashion items shoppen? Dit zijn de leukste winkels in Amsterdam! U kunt centraal en goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

Het voorjaar is begonnen en de voorjaarscollectie van 2018 ligt in de winkels. Is uw garderobe niet meer up-to-date of wilt u gewoon mooie items winkelen om uw garderobe aan te vullen? Kom dan shoppen in Amsterdam Centrum! In winkelstad Amsterdam Centrum zijn er diverse winkels waar u leuk kunt shoppen. P1 heeft de leukste winkels voor u op een rij gezet. Wanneer u met de auto naar Amsterdam Centrum gaat kunt u centraal en goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer op onze website een parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

1. Bijenkorf Amsterdam

Houdt u van fashion items van bekende merken, zoals Chanel, Michael Kors, Hugo Boss, Ted Baker of Louis Vuitton? Ga dan shoppen bij de Bijenkorf in Amsterdam Centrum! De Bijenkorf is sinds 1912 gevestigd op de Dam en is met een oppervlakte van 21.000 vierkante meter één van de grootste warenhuizen van Nederland. Deze chique warenhuis is gericht op de hogere inkomens en verkoopt diverse producten, zoals kleding, accessoires, schoenen, cosmetica, boeken, elektronica, kookartikelen, meubels en reisartikelen van verschillende bekende merken. De Bijenkorf Amsterdam is zeven dagen per week geopend.

2. Hudson's Bay Amsterdam

Sinds oktober 2017 is er ook een Hudson’s Bay in Amsterdam te vinden. Dit nieuwe Canadese warenhuis in Nederland is gevestigd op de Rokin en heeft een oppervlakte van 17.000 vierkante meter aan mode voor mannen, vrouwen en kinderen, cosmetica en interieur items. Net als de Bijenkorf is dit warenhuis zeven dagen per week geopend en heeft het shop-in-shops met verschillende merken, zoals Scotch & Soda, Urban Decay, Tommy Hilfiger en Nike. 

3. We Fashion Amsterdam

In het centrum van Amsterdam kunt u ook shoppen bij We Fashion. We Fashion is van origine een Nederlands modemerk met stijlvolle, kwalitatieve en toegankelijke collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. De fashion items van We Fashion zijn perfect combineerbaar met de eigen collecties, maar ook met andere merken. Ook de We Fashion stores zijn zeven dagen per week geopend.

4. H&M Amsterdam

Bent u meer op zoek naar modieuze items tegen lage prijzen? Dat kan bij de H&M. In Amsterdam Centrum zijn er een aantal H&M winkels te vinden, waar u fashion items voor dames, heren, baby’s en kinderen volgens de laatste modetrends kunt kopen tegen lage prijzen. Daarnaast heeft de H&M ook een Home afdeling, waar u mooie accessoires voor uw woning kunt vinden. De H&M winkels zijn zeven dagen per week geopend.  

5. Zara Amsterdam

Natuurlijk is er ook een Zara winkel in het Centrum van Amsterdam te vinden. Deze is gevestigd op de Kalverstraat. De modeketen Zara is één van de meest geliefde winkelketens in Nederland en verkoopt mode voor mannen, vrouwen en kinderen. Net als de H&M heeft de Zara ook een home afdeling met mooie accessoires voor uw woning of kamer. De Zara in Amsterdam is zeven dagen per week geopend.

6. River Island Amsterdam

Zoekt u net even iets anders, dan wat de andere winkels hebben? Ga dan shoppen bij River Island in Amsterdam. Er zijn twee River Island winkels in Amsterdam Centrum te vinden, één op de kalverstraat en één in Magna Plaza. River Island heeft een groot origineel assortiment, dat betaalbaar en onderscheidend is. Vooral de accessoires van River Island zijn erg geliefd onder winkelend Nederland.

Reserveer een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein en betaal €20,- voor 24 uur parkeren!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact