Dit zijn de leukste winkels in Amsterdam Centrum!

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

Dit zijn de leukste winkels in Amsterdam Centrum!

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Nieuwe fashion items shoppen? Dit zijn de leukste winkels in Amsterdam! Je kunt centraal en goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein of P1 Parking Amsterdam centraal. Reserveer en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

Is je garderobe niet meer up-to-date of wil je gewoon mooie items winkelen om je garderobe aan te vullen? Ga dan gezellig een dagje shoppen in het centrum van Amsterdam. In winkelstad Amsterdam Centrum zijn er diverse winkels waar u leuk kunt shoppen. P1 heeft de leukste winkels voor je op een rij gezet. Wanneer je met de auto naar Amsterdam Centrum gaat kun je centraal en goedkoop parkeren in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek op onze website een parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur parkeren.

1. Bijenkorf

De Bijenkorf is gevestigd aan de Dam 1 midden in het centrum van Amsterdam. Met een oppervlakte van 21.000 vierkante meter is de Bijenkorf één van de grootste warenhuizen van Nederland. Deze chique warenhuis is gericht op de hogere inkomens en verkoopt diverse producten, zoals kleding, accessoires, schoenen, cosmetica, boeken, elektronica, kookartikelen, meubels en reisartikelen van verschillende bekende merken (Chanel, Michael Kors, Hugo Boss etc.). De Bijenkorf Amsterdam is zeven dagen per week geopend en ligt op 9 minuten loopafstand van P1 Parking Amsterdam centraal.

2. Hudson's Bay

Hudson's Bay Amsterdam is gevestigd op de Rokin 21-49 in het centrum van Amsterdam  en heeft een oppervlakte van 17.000 vierkante meter aan mode voor mannen, vrouwen en kinderen, cosmetica en interieur items. Net als de Bijenkorf is dit warenhuis zeven dagen per week geopend en heeft het shop-in-shops met verschillende merken, zoals Scotch & Soda, Urban Decay, Tommy Hilfiger en Nike. Je kunt parkeren in P1 Parking Amsterdam centraal. Deze parkeergarage ligt op 11 minuten loopafstand van Hudson's Bay.

3. We Fashion

In het centrum van Amsterdam kunt u ook shoppen bij We Fashion. We Fashion is van origine een Nederlands modemerk met stijlvolle, kwalitatieve en toegankelijke collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. In het centrum van Amsterdam zijn er twee We winkels te vinden. Er is één We winkel gevestigd op de Nieuwendijk. In deze winkel zijn er alleen kleding voor mannen te vinden. De andere winkel is gevestigd op de Kalverstraat. In deze winkel worden er kleding voor mannen, vrouwen en kinderen verkocht. Beide winkels zijn zeven dag per week geopend. Wanneer je één van de winkels bezoekt, kun je je auto op loopafstand parkeren in P1 Parking Amsterdam centrum.

4. H&M

Bent u meer op zoek naar modieuze items tegen lage prijzen? Dat kan bij de H&M. In Amsterdam Centrum zijn er een aantal H&M winkels (de Dam, Nieuwendijk, Kalverstraat en Leidseplein) te vinden, waar u fashion items voor dames, heren, baby’s en kinderen volgens de laatste modetrends kunt kopen tegen lage prijzen. Daarnaast heeft de H&M ook een Home afdeling, waar u mooie accessoires voor uw woning kunt vinden. De H&M winkels zijn zeven dagen per week geopend. Wanneer je gaat shoppen in de H&M kun je je auto parkeren in P1 Parking Amsterdam centraal.  

5. Zara

Wie dol is op kleding van de Zara kan ook gezellig in het centrum van Amsterdam shoppen. Op de Kalverstraat en Nieuwendijk zijn er Zara winkels gevestigd. In beide winkels zijn er kleding voor mannen, vrouwen en kinderen te vinden. De Zara in Amsterdam is zeven dagen per week geopend en de winkels liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand van P1 Parking Amsterdam centraal.

Boek een parkeerplaats in P1 Parking centraal en betaal €20,- voor 24 uur parkeren!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact