Amsterdamse Nieuwmarkt met de Waag

€20 voor 24 uur

Parkeren bij De Nieuwmarkt

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Gaat u De Nieuwmarkt bezoeken en wilt u in de buurt parkeren? Dit kan in P1 Parking Waterlooplein! Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.

Goedkoop parkeren bij De Nieuwmarkt in hartje Amsterdam     

De Nieuwmarkt is tegenwoordig volledig autovrij. Toch uw auto parkeren in de buurt? P1 Parking Waterlooplein is een goed alternatief in de buurt. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kunt in alle rust langs de marktkraampjes wandelen, het Bethaniënklooster in de Barndesteeg bezichtigen, de grootste Boeddhistische tempel van Europa bezichtigen of lekker lunchen bij café de Waag dat gevestigd is in de historische Waag uit 1488. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van De Nieuwmarkt. Deze parkeergarage is dagelijks 24 uur per dag geopend.     

Hoe werkt de reservering van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren, Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de garage een parkeerplaats te reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het ongeveer 5 minuten lopen naar De Nieuwmarkt. Naast De Nieuwmarkt is er nog veel meer te beleven in de buurt van onze parkeergarage, zoals het bezoeken van diverse musea, een dagje naar Artis Zoo of naar een filmvoorstelling. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact