Amsterdamse Nieuwmarkt met de Waag

€20 voor 24 uur

Parkeren bij De Nieuwmarkt

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Gaat u de Nieuwmarkt bezoeken? Parkeer bij P1 Parking Waterlooplein en parkeer midden in het centrum 24 uur voor slechts €20! Reserveer direct!

Wandel langs de marktkraampjes, bezichtig het Bethaniënklooster in de Barndesteeg, bezoek de grootste Boeddhistische tempel van Europa of lunch bij café de Waag dat gevestigd is in de historische Waag uit 1488. De Nieuwmarkt heeft bezoekers veel te bieden. De Nieuwmarkt is tegenwoordig volledig autovrij. Toch uw auto parkeren in de buurt? P1 Parking Waterlooplein is een goed alternatief in de buurt. Zeker wanneer u van tevoren uw parkeerplaats boekt, dan betaalt u slechts €20 voor 24 uur parkeren.

Parkeren Amsterdam centrum voor €20

Betaald parkeren in Amsterdam is erg duur. Niet bij P1 Parking Waterlooplein. Bij onze parkeergarage reserveert u voorafgaand aan uw bezoek eenvoudig een parkeerplaats voor €20 voor 24 uur. U kunt nog 20 minuten voor aanvang een parkeerplaats reserveren! 

Parkeergarage Waterlooplein ligt op 10 minuten lopen van de Nieuwmarkt. Niet alleen de locatie maar ook de brede XXL plekken en de goede verlichting zorgen evoor dat u prettig parkeert in het centrum van Amsterdam. Als u langer dan 4 uur Amsterdam bezoekt is ons actietarief al voordeliger dan straatparkeren.

Historische eeuwenoude markt

Een van de eerste markten in Amsterdam was De Nieuwmarkt. Vandaag de dag is het een dagelijkse markt, op zaterdag een biologische markt en op zondagen in de zomermaanden een antiekmarkt. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact