Amsterdamse Nieuwmarkt met de Waag

€20 voor 24 uur parkeren

Parkeren bij De Nieuwmarkt

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Gaat u naar de Nieuwmarkt en wilt u in de buurt parkeren? Dit kan in P1 Parking Waterlooplein! Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.

Goedkoop parkeren bij De Nieuwmarkt in hartje Amsterdam     

De Nieuwmarkt is tegenwoordig volledig autovrij. Toch uw auto parkeren in de buurt? P1 Parking Waterlooplein is een goed alternatief in de buurt. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt in alle rust langs de marktkraampjes wandelen, het Bethaniënklooster in de Barndesteeg bezichtigen, de grootste Boeddhistische tempel van Europa bezichtigen of lekker lunchen bij café de Waag dat gevestigd is in de historische Waag uit 1488. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van De Nieuwmarkt en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Boek hier uw parkeerplaats in de buurt van De Nieuwmarkt!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier op onze website. U vult dit in en betaalt uw boeking met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na de betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de reviews van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact