parkeren De Koepelkerk

24 uur parkeren voor €20,- of €10,- voor de hele avond parkeren

Parkeren bij De Koepelkerk

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Voor een evenement, bruiloft, symposium of een vergadering naar de Koepelkerk in Amsterdam Centrum? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek online een parkeerplaats. Boek nu!  

Goedkoop parkeren bij De Koepelkerk  

Goedkoop parkeren bij de Koepelekerk kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren vanaf 18.00 uur. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam! P1 Parking Amsterdam Centrum ligt op ongeveer 4 minuten loopafstand van de Koepelkerk en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek direct uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geef aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees de recensies op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact