parkeren De Koepelkerk

24 uur parkeren voor €20,- of €10,- voor de hele avond parkeren

Parkeren bij De Koepelkerk

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu

Voor een evenement, bruiloft, symposium of een vergadering naar de Koepelkerk in Amsterdam Centrum? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek online een parkeerplaats. Boek nu!  

Goedkoop parkeren bij De Koepelkerk  

Goedkoop parkeren bij de Koepelekerk kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren of €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan De Koepelkerk niet meer te letten op de parkeertijd en bent u verzekerd van een parkeerplaats. P1 Parking Amsterdam Centrum ligt op ongeveer 4 minuten loopafstand van de Koepelkerk en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geef aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 4 minuten loopafstand van De Koepelkerk. Bovendien ligt onze parkeergarage vlakbij Amsterdam Centraal Station.  

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

De Koepelkerk

De Koepelkerk is een beroemde feestlocatie door zijn historisch en karakteristiek uiterlijk. De kerk is een ideale locatie voor een feestelijk personeelsfeest, bedrijfsfeest, themafeest of een prachtige bruiloft. De monumentale sfeer, de hightech faciliteiten zoals videoconferencing, state-of-the-art lichtshows, de ruime keuze in presentatie, entertainment en decoratie, de gunstige ligging en de uiterst verfijnde cateringconcepten staan garant voor inspirerende evenementen. De Koepelkerk is al te reserveren voor evenementen vanaf 10 personen.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact