parkeren De Koepelkerk

Vanaf €20,- per dag

Parkeren bij De Koepelkerk

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Voor een evenement, bruiloft, symposium of een vergadering naar de Koepelkerk in Amsterdam Centrum? Parkeer dan uw auto in P1 Parking Amsterdam Centrum en betaal €20,- voor de hele dag parkeren. 

Het tarief van deze actie is vanaf  €20,- voor 24 uur parkeren in de P1 Parking Amsterdam Centrum. Het reguliere parkeertarief op straat in Amsterdam centrum is €5,- per uur. In de overige parkeergarages in het centrum betaalt u een tarief vanaf €6,- per uur. U bent dus in de  P1 Parking Amsterdam Centrum al na 4 uur parkeren met onze parkeeractie goedkoper uit. Bovendien bent u verzekerd van een parkeerplaats. U weet vervolgens zeker dat het vinden van een parkeerplaats geen probleem gaat vormen.U kunt uw parkeerplaats reserveren tot 20 minuten voor aankomst in de parkeergarage.

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam Centrum. Als u onze actie leuk vindt laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Koepelkerk

De Koepelkerk is een beroemde feestlocatie door zijn historisch en karakteristiek uiterlijk. De kerk is een ideale locatie voor een feestelijk personeelsfeest, bedrijfsfeest, themafeest of een prachtige bruiloft.

De monumentale sfeer, de hightech faciliteiten zoals videoconferencing, state-of-the-art lichtshows, de ruime keuze in presentatie, entertainment en decoratie, de gunstige ligging en de uiterst verfijnde cateringconcepten staan garant voor inspirerende evenementen.

De Koepelkerk is al te reserveren voor evenementen vanaf 10 personen.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact