kleine komedie

€10 voor 6 uur

Parkeren De Kleine Komedie

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Voor €10 6uur parkeren in het centrum van Amsterdam? Dichtbij de Kleine Komedie? Boek een parkeerplek in P1 Parking Waterlooplein en profiteer van ons speciale actietarief.

Combineer uw bezoek aan De Kleine Komedie met een dagje sight seeing of shoppen in Amsterdam. Bezoekt u Amsterdam met de auto? Parkeer dan uw auto bij P1 Parking Waterlooplein. Door de centrale ligging is deze parkeergarage ideaal voor een bezoek aan De Kleine Komedie of het centrum van Amsterdam. 

Goedkoop parkeren in Amsterdam. Slechts €10 voor de hele avond!

P1 Parking Waterlooplein is een parkeergarage waarbij het prettig parkeren is. Dit vanwege de ruime XXL parkeerplaatsen van meer dan 3 meter breed. Ideaal voor luxe brede voertuigen of gezinnen die reizen met jonge kinderen. Parkeren in Amsterdam duur? Niet bij P1 Parking Waterlooplein. U kunt van te voren een parkeerplaats boeken voor slechts €10 voor de hele avond (inrijden na 18:00 uur) Dit is veel goedkoper dan betaald parkeren. Parkeren in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop!
 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact