kleine komedie

€10 voor 6 uur parkeren

Parkeren bij De Kleine Komedie

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Gaat u naar een theatervoorstelling in De Kleine Komedie? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein! Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren.

Goedkoop parkeren bij De Kleine Komedie in Amsterdam     

Gaat u binnenkort naar een theatervoorstelling in de Kleine Komedie? Parkeer dan goedkoop in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €10,- voor 6 uur parkeren, inrijden tussen 18.00 - 23.59 uur. Zo hoeft u niet meer op de parkeertijd te letten als u naar een theatervoorstelling gaat. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de Kleine Komedie en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek hier een parkeerplaats vlakbij de Kleine Komedie!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Waterlooplein?  

Via het online boekingsformulier op onze website kunt u eenvoudig een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein. Voer uw kenteken in, zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Betaal vervolgens uw boeking met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de avond van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de reviews van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact