Parkeren Effenaar Eindhoven

€1,50 per 30 minuten

Parkeren bij de Effenaar in Eindhoven

P1 Parking Kennedyplein

Meer informatie

Gaat u naar de Effenaar? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Kennedyplein. U betaalt €7,50 voor 4 uurtjes parkeren. Uitrijkaarten kunt u inwisselen bij de kassa van de Effenaar. Dat is wel zo makkelijk.

Goedkoop parkeren bij de Effenaar

De Effenaar is het poppodium in het centrum van Eindhoven. Het poppodium heeft 2 zalen. De grote zaal met een capaciteit voor 1200 personen en een kleiner podium voor 350 personen. Grote namen zoals The Ramones, The Cure, Red Hot Chilli Peppers, R.E.M. en Lil Wayne hebben hier al opgetreden, maar de Effenaar biedt nog veel meer dan alleen concerten. Zij organiseren ook vele dansavonden. Bekijk hier de agenda van de Effenaar.

Bij het poppodium de Effenaar kunt u uitrijkaarten kopen voor de P1 Parking Kennedyplein. Voor €7,50 kunt u 4 uur parkeren in de parkeergarage die op 600 meter afstand ligt. Na 4 uur betaalt u het reguliere tarief van €1,50 per 30 minuten.

Korting op het parkeren bij P1 Parking Kennedyplein voor bezoekers van poppodium de Effenaar

Speciaal voor bezoekers van poppodium de Effenaar hanteert P1 Parking Kennedyplein een speciaal actietarief van €7,50 voor 4 uur parkeren.

Hoe maak ik gebruik van het actietarief:

  • Pakeer in P1 Parking Kennedyplein;
  • Bewaar de uitrijkaart die je bij de inrit krijgt aangeboden;
  • Koop aan de kassa van poppodium de Effenaar een uitrijkaart. Let op! Dit kan uiterlijk tot 30 minuten na het einde van de show of concert
  • Beide kaarten moet je bij de betaalautomaat aanbieden
  • Na de 4 uur betaal je weer het normale uurtarief.

P1 Parking Kennedyplein

De P1 Parking Kennedyplein ligt aan het kennedyplein 400 en is eenvoudig te bereiken via de grote uitvalswegen. Het tarief in deze parkeergarage bedraagt €1,50 per 30 minuten en inrijden is mogelijk tussen 06:00 - 23:00 uur. 

Lees hier de reviews op onze Facebookpagina! 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact