parkeren coda museum

Goedkoop parkeren in Apeldoorn

Parkeren bij het CODA museum

P1 Parking Apeldoorn

Meer informatie

Op bezoek bij cultuurhuis CODA? Bij P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum kunt u uw auto goedkoop parkeren. Met een tarief van €0,40 per 12 minuten is dit de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum.

Wilt u nog voordeliger parkeren? Kijk dan eens naar de parkeeractie 550voor 055. Met deze actie kunt u voor 5,50 parkeren tussen 18.00 uur en voor 09.00 uur. Ideaal wanneer u een avondje uit eten gaat, naar de bioscoop, theater of kroeg. 

In cultuurhuis CODA worden wisselende exposities getoond vol hedendaagse kunst en eigentijdse sieraden. Steeds nieuwe kijkjes in het verleden roepen hier om de beurt om je aandacht. Vooral voor prachtige papierkunst moet je hier zeker eens een kijkje nemen. Of geniet van prijswinnende keramiek of sieraden die gemaakt zijn van hergebruikte materialen. Een pakhuis vol cultuur voor een breed publiek in het bruisende hart van Apeldoorn. CODA heeft maar liefst 30 verschillende tentoonstellingen per jaar.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact