Parkeren Cinema The Movies

€5.50 voor max 10 uur parkeren

Parkeren bij Cinema The Movies Dordrecht

P1 Parking Drievriendenhof

Meer informatie

Gaat u naar Cinema The Movies in Dordrecht? Parkeer dan in de P1 Parking Drievriendenhof. Aan de kassa van Cinema The Movies kunt u een speciale parkeerkaart kopen van P1 Parking Drievriendenhof. U kunt dan de hele avond parkeren tegen een zeer voordelig tarief.

Voor slechts €5.50 kunt u maximaal 10 uur parkeren, zo kunt u onbezorgd genieten van een gezellige middag of avond weg!De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Vanaf de parkeergarage bent u binnen twee minuten bij The Movies.Cinema The Movies is een zusje van de vestiging in Amsterdam. The Movies toont een mix van arthouse en publieksfilms. Op woensdagmiddag en in het weekend is er een speciaal programma voor kinderen en families. Dan worden de nieuwste kinder/familiefilms vertoond. Maandelijks worden er speciale Ladies Nights georganiseerd.

De bioscoop is voorzien van een filmlounge. U kunt hier zelf bepalen welke film wordt getoond en u kiest zelf uw bezoekers uit. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het vieren van verjaardagen en kinderfeestjes. Restaurant Diva's is onderdeel van Cinema The Movies, zodoende kan u na de film nog borrelen of een hapje eten.  

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact