parkeren chinatown amsterdam

Vanaf €20,- voor 24 uur

Parkeren in China Town Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Direct boeken

Bij een bezoek aan Chinatown raden wij u aan om te parkeren bij P1 Parking Amsterdam Centrum. Parkeert u langer dan 4 uur? Maak dan gebruik van onze parkeeractie 20voor020. 24 uur parkeren vanaf  €20,- euro. Reserveer hier uw parkeerplek.

Met 20voor020 reserveert u uw parkeerplaats in onze parkeergarage. U bent dus verzekerd van een plek en omdat u van te voren al heeft betaald, hoeft u niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaat. P1 Parking Amsterdam Centrum is gelegen naast het Centraal Station. Vanaf de parkeergarage is het enkele minuten lopen naar Chinatown.
Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Chinatown in Amsterdam is uniek; nergens anders ter wereld is er een Chinatown waar zoveel verschillende nationaliteiten zijn gevestigd. Bij een bezoek aan Amsterdam is Chinatown een must. Hier vindt u verschillende toko's en eettentjes met echte chinese delicatessen. Aan de Zeedijk vindt de grootste Boeddhistische tempel van Europa die gebouwd is in traditioneel Chinese stijl. U kunt niet om de opvallende Fo Guang Shan He Hua Tempel heen. Elke zaterdagmiddag worden er in de tempel rondleidingen gegeven. Vanaf 10 personen kunt u een arrangement boeken waarbij u de tempel aan de binnenzijde kunt bezichtigen inclusief de befaamde bibliotheek en gebedsruimte.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact