parkeren chinatown amsterdam

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren in China Town Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Direct boeken

Bij een bezoek aan Chinatown Amsterdam raden wij u aan om te parkeren in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. 

Goedkoop parkeren bij Chinatown 

Goedkoop parkeren bij Chinatown Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan Chinatown Amsterdam niet meer te letten op de parkeertijd. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Beurs van Berlage en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Chinatown Amsterdam. Bovendien ligt P1 Parking Amsterdam centraal tegenover Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier kunt u met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Chinatown Amsterdam 

Chinatown in Amsterdam is uniek; nergens anders ter wereld is er een Chinatown waar zoveel verschillende nationaliteiten zijn gevestigd. Bij een bezoek aan Amsterdam is Chinatown een must. Hier vindt u verschillende toko's en eettentjes met echte chinese delicatessen. Aan de Zeedijk vindt de grootste Boeddhistische tempel van Europa die gebouwd is in traditioneel Chinese stijl. U kunt niet om de opvallende Fo Guang Shan He Hua Tempel heen. Elke zaterdagmiddag worden er in de tempel rondleidingen gegeven. Vanaf 10 personen kunt u een arrangement boeken waarbij u de tempel aan de binnenzijde kunt bezichtigen inclusief de befaamde bibliotheek en gebedsruimte.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact