Parkeren Body World Amsterdam

Vanaf € 20,- per dag

Parkeren bij BODY WORLDS Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Goedkoop parkeren tijdens een bezoek aan de tentoonstelling BODY WORLDS in Amsterdam kan met de parkeeractie 20voor020. Vanaf € 20,-parkeert u 24 uur midden in het centrum van Amsterdam en op slechts 5 minuten loopafstand van BODY WORLDS.

20voor020 boekt online via onderstaand formulier. U kan tot 20 minuten voor aankomst nog reserveren. Met uw boeking mag u 24 uur lang in de P1 Parking Amsterdam Centrum parkeren. Via speciale kentekenherkenning bij de inrit van de parkeergarage rijdt u eenvoudig in- en uit zonder een parkeerkaart aan te nemen.

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

BODY WORLDS: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen 'geluk' op onze gezondheid. Een tentoonstelling van 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen toont de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS tentoonstellingen over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door bijna 40 miljoen mensen bezocht. Nu te zien in hartje Amsterdam, tussen Dam en Centraal Station, op het Damrak 66.

Bezoek de website van BODY WORLDS voor meer informatie.

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact