Parkeren bij Body Worlds Amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij Body Worlds Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Goedkoop parkeren in de buurt van Body Worlds Amsterdam? Parkeer dan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek direct uw parkeerplaats!

Goedkoop parkeren bij Body Worlds Amsterdam  

Goedkoop parkeren bij Body Worlds Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam centraal (5 minuten lopen). Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan Body Worlds Amsterdam niet te letten op de parkeertijd en bent u verzekerd van een parkeerplaats vlakbij. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Body Worlds en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek hier een parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig.

  • U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan wanneer u in P1 Parking Amsterdam centraal wenst te parkeren;
  • U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op, zoals dit op uw kentekenplaat is weergegeven;
  • Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees de recensies op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact