Parkeren bij Body Worlds Amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij Body Worlds Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Goedkoop parkeren in de buurt van Body Worlds Amsterdam? Parkeer dan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek direct uw parkeerplaats!

Goedkoop parkeren bij Body Worlds Amsterdam  

Goedkoop parkeren bij Body Worlds Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan Body Worlds Amsterdam niet te letten op de parkeertijd en bent u verzekerd van een parkeerplaats vlakbij. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Body Worlds en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Body Worlds. Er zijn ook andere toeristische hotspots in de buurt van onze parkeergarage, zoals Lovers Canal Cruises, The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds. Daarnaast ligt onze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier kunt u met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.
 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact