parkeren Bitterzoet amsterdam

Vanaf €20 voor 24 uur

Parkeren bij Bitterzoet

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Bitterzoet is een club, bar en concert/poppodium in één dat een breed publiek trekt. Kom je met de auto naar Bitterzoet? Parkeer dan in de P1 Parking Amsterdam Centrum en maak gebruik van de parkeeractie 20voor020.

U kunt nog 20 minuten voordat u arriveert een parkeerplaats bij ons online boeken. U boekt dan een parkeerplaats met plaatsgarantie en betaalt slechts €20 voor 24 uur parkeren. U kunt ongestoord genieten van een gezellige avond of nacht zonder te denken aan een oplopend parkeertarief. Vanaf de parkeergarage bent u binnen vier minuten bij Bitterzoet. 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Bitterzoet is een club, bar en concet/poppodium in één dat elke dag een ander programma kent variërend van dj's tot bands. Bitterzoet doet haar best om een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziektstijlen aan bod te laten komen. Deze muziekstijlen variëren van rock, punk, ska tot hiphop, funk en soul. Het uitgangspunt van Bitterzoet is het bieden van een plek waar dj's, bands en muzikanten met verschillende achtergronden en vernieuwende concepten de mogelijkheid krijgen om te experimenteren of de kans krijgen om voor een groter publiek te spelen. Er is dus elke dag een ander programma. Het programma is terug te vinden op de website van Bitterzoet.

https://www.bitterzoet.com/events

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact