parkeren Bitterzoet amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij de Bitterzoet

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Gaat u met de auto naar Bitterzoet? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren. Boek nu! 

Goedkoop parkeren bij Bitterzoet   

Goedkoop parkeren bij Bitterzoet kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren (18.00-00.00 uur). U betaalt een vast tarief en bent verzekerd van een parkeerplaats bij Bitterzoet. P1 Parking Amsterdam centraal ligt 4 minuten loopafstand van Bitterzoet en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Deze parkeergarage ligt op 4 minuten loopafstand van Bitterzoet. Daarnaast zijn er verschillende restaurants in de buurt van P1 Parking Amsterdam Centrum. U kunt dus voordat u naar Bitterzoet gaat hier een hapje eten. Daarnaast ligt deze garage tegenover Amsterdam Centraal Station. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Amsterdam centraal te parkeren en met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam te reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

U kunt nog 20 minuten voordat u arriveert een parkeerplaats bij ons online boeken. U boekt dan een parkeerplaats met plaatsgarantie en betaalt slechts €20 voor 24 uur parkeren. U kunt ongestoord genieten van een gezellige avond of nacht zonder te denken aan een oplopend parkeertarief. Vanaf de parkeergarage bent u binnen vier minuten bij Bitterzoet. 

Bitterzoet Amsterdam

Bitterzoet is een club, bar en concet/poppodium in één dat elke dag een ander programma kent variërend van dj's tot bands. Bitterzoet doet haar best om een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziektstijlen aan bod te laten komen. Deze muziekstijlen variëren van rock, punk, ska tot hiphop, funk en soul. Het uitgangspunt van Bitterzoet is het bieden van een plek waar dj's, bands en muzikanten met verschillende achtergronden en vernieuwende concepten de mogelijkheid krijgen om te experimenteren of de kans krijgen om voor een groter publiek te spelen. Er is dus elke dag een ander programma. Het programma is terug te vinden op de website van Bitterzoet.

https://www.bitterzoet.com/events

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact