parkeren Bitterzoet amsterdam

€20,- voor 24 uur parkeren

Parkeren bij de Bitterzoet

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Gaat u met de auto naar Bitterzoet? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren. Boek nu! 

Goedkoop parkeren bij Bitterzoet   

Goedkoop parkeren bij Bitterzoet kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren na 18.00 uur. U betaalt een vast tarief en bent verzekerd van een parkeerplaats bij Bitterzoet. P1 Parking Amsterdam centraal ligt 4 minuten loopafstand van Bitterzoet en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek hier uw parkeerplaats!

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking te doen.

Lees hier de reviews van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact